ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η HTC λανσάρει το HTC ONE στην ελληνική αγορά

Η HTC λανσάρει το HTC ONE στην ελληνική αγορά

Η HTC Corporation, κορυφαία εταιρία κατασκευής Smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, ανακοινώνει τη διάθεση του νέου HTC One στην ελληνική αγορά

Με ένα ξεχωριστό, απόλυτα συμπαγές ενιαίο σώμα αλουμινίου, το νέο HTC One προσφέρει τα πρωτοεμφανιζόμενα HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ και HTC BoomSound™, βασικές νέες καινοτομίες του HTC Sense®που επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία που προσφέρει ένα κινητό και θέτουν νέα πρότυπα για τα Smartphones.

Η προτεινόμενη λιανική τιμή διάθεσης του HTC ONE ανέρχεται στα 729€ και διατίθεται από όλες τις αλυσίδες εμπορικών καταστημάτων και κινητής τηλεφωνίας.

HTC ONE

HTC BlinkFeed: ένα αυστηρά προσωπικό live stream απευθείας στην αρχική οθόνη
Στο κέντρο της εμπειρίας που προσφέρει το νέο HTC One βρίσκεται το HTC BlinkFeed. Το HTC BlinkFeed είναι μια τολμηρή νέα εμπειρία που μεταμορφώνει την αρχική οθόνη σε ένα ενιαίο live stream πληροφοριών που ενδιαφέρουν προσωπικά τον χρήστη, όπως ενημερώσεις από κοινωνικά δίκτυα, για την ψυχαγωγία και το lifestyle, ειδήσεις και φωτογραφίες με συναρπαστικές εικόνες, ώστε να μη χρειάζεται πια να πηγαίνεις σε διαφορετικές εφαρμογές για να μάθεις τι συμβαίνει. Το HTC BlinkFeed συγκεντρώνει το πιο πρόσφατο περιεχόμενο από τις πιο συναφείς και ενδιαφέρουσες πηγές, και ο χρήστης μπορεί να το δει με μια ματιά, σε ένα σημείο, χωρίς να πρέπει να μετακινείται μεταξύ πολλών εφαρμογών ή ιστοσελίδων.

Κάμερα HTC UltraPixel με HTC Zoe

Η επαναστατική κάμερα HTC UltraPixel επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που οι χρήστες απαθανατίζουν, ξαναζούν και μοιράζονται τις πιο σημαντικές στιγμές τους. Το HTC Zoe δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να τραβούν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που ζωντανεύουν σε αποσπάσματα διάρκειας τριών δευτερολέπτων. Αυτά τα αποσπάσματα, οι φωτογραφίες και τα βίντεο στη συνέχεια προβάλλονται με έναν μοναδικό τρόπο που δίνει ζωή στην γκαλερί και μεταμορφώνει την παραδοσιακή γκαλερί στατικών φωτογραφιών σε μια γκαλερί «ζωντανών» αναμνήσεων.

HTC BoomSound

Το νέο HTC One προσφέρει την καλύτερη εμπειρία ήχου σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο κινητό τηλέφωνο διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Το HTC BoomSound εισάγει για πρώτη φορά σε ένα τηλέφωνο μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία με ειδικό ενισχυτή και μια καταπληκτική οθόνη full HD που βυθίζει τους χρήστες στη μουσική, τα βίντεο, τα παιχνίδια και τα βίντεο του YouTube™ που τους αρέσουν. Το Beats Audio™ ενσωματώνεται σε όλο το εύρος της εμπειρίας, για πλούσιο, κρυστάλλινο ήχο, είτε πρόκειται για τον ήχο της αγαπημένης σου μουσικής ή ενός βίντεο στο YouTube, είτε για τα ηχητικά εφέ ενός παιχνιδιού.