ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η G-STAR παρουσιάζει την μοναδική φωτογραφική μηχανή RAW LEICA

Η G-STAR παρουσιάζει την μοναδική φωτογραφική μηχανή RAW LEICA

Η G-Star παρουσιάζει την πρώτη μηχανή RAW Leica και την προσφέρει στον εμβληματικό φωτογράφο Anton Corbijn

Κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης ανδρικής ένδυσης Pitti, η G-Star, εκτός από τα highlights της συλλογής Α/Κ 2014, παρουσίασε την φωτογραφική μηχανή RAW Leica, που προέκυψε από τη συνεργασία με τη γερμανική εταιρία φωτογραφικών ειδών Leica.

Η νέα RAW Leicaα ποτελεί ειδική έκδοση της σειράς "Leica D-Lux 6", ενώ ο διάσημος φωτογράφος Anton Corbijn, και για πολλά χρόνια συνεργάτης της G-Star, παρέλαβε την πρώτη μηχανή και ανακηρύχθηκε πρέσβης της συγκεκριμένης συνεργασίας

Η RAW Leica αποτελεί κομμάτι της σειράς συνεργασιών της G-Star με εταιρίες κατασκευής μοντέρνων αντικειμένων εργοστασιακού σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένων των Vitra, Cannondale και LandRover. Η G-Star αντλώντας ανέκαθεν έμπνευση από το βιομηχανικό σχεδιασμό, θαύμαζε τη Leica για το design, τη λειτουργικότητα και τη χειροποίητη κατασκευή των προϊόντων της. Η Leica αποτελεί συνώνυμο του ρεπορτάζ και της φωτογραφίας "δρόμου", και της επιθυμίας για την καταγραφή της αληθινής εικόνας.

Ο Global Brand Director τηςG-Star, Shubhankar Ray, δήλωσε σχετικά:
"Αυτή η συνεργασία αποτελεί μια φυσική σύνθεση της G-Star, της Leica και του Anton Corbijn, έχοντας κοινές ρίζες το "δρόμο", το "ακατέργαστο" (RAW) και το αληθινό. Η μοντέρνα πολυτέλεια σήμερα αφορά στην ουσιαστική αξία ενός αντικείμενου πόθου".

Ο Anton Corbijn, αφού παρέλαβε την πρώτη RAW Leica, μοιράστηκε με τη G-Star 5 φωτογραφικά tips, που θα κοινοποιηθούν με ένα online video σαν έμπνευση των φωτογράφων για την RAW Leica. Η φωτογραφική μηχανή θα διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα Leica, και στο g-star.com.