ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

«Σάρωσε» το HP Slate 7

«Σάρωσε» το HP Slate 7

Η χαμηλή τιμή του και τα άψογα χαρακτηριστικά του το καθιέρωσαν σε Αμερική και Ευρώπη

Αφού έσπασε τα ταμεία στις ΗΠΑ το πρώτο Android tablet της Hewlett Packard, κάνει αισθητή την παρουσία του στην Ευρώπη και ειδικότερα στη χώρα μας, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία!

Οι πωλήσεις ξεπέρασαν ακόμη και τις μεγαλύτερες προσδοκίες της εταιρείας, αφού η τιμή λοιπών υπερεκτιμημένων tablet σε σχέση με την οικονομική κρίση καθιστά πολύ δυσχερή την αγορά τους.

Χάρη στην ιδανική του τιμή, τις άψογες αναλογίες του και το μοναδικό του φινίρισμα το HP Slate 7, το πρώτο Android tablet της Hewlett Packard, διαθέτει ό, τι ακριβώς χρειάζεται ο πιο απαιτητικός χρήστης, που αναζητά ένα tablet μικρού μεγέθους για την εργασία, αλλά και τη διασκέδασή του.

Λεπτό και ελαφρύ, με οθόνη αφής 7'' και κρυστάλλινο ήχο μέσω του Beats Audio, το θαυματουργό tablet της HP κατέκτησε τη δύσκολη αμερικανική αγορά και συνέχισε την επιτυχημένη του πορεία στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Διαθέτει λειτουργικό Android 4.1 Jelly Bean, διπύρηνο επεξεργαστή, Beats Audio και 2 κάμερες (εμπρόσθια και οπίσθια), καθώς και θύρες επέκτασης για αξεπέραστη εμπειρία ψυχαγωγίας.

Ενώ εφικτή είναι και η χρήση καρτών μνήμης με επιπλέον χώρο μέσω microSD. Τα επιπλέον ηλεκτρονικά περιλαμβάνουν Bluetooth 2.1 και WiFi 802.11b/g/n.

Το Slate διαθέτει μεγάλη αυτονομία που δίνει στον χρήστη μέχρι και 5 ώρες για αναπαραγωγή βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

HP Slate 7: Το Tablet που αλλάζει τα δεδομένα, τώρα και στην Ελλάδα!