ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η HP παρουσιάζει την πιο προηγμένη εμπειρία All-in-One Touch PC

Η HP παρουσιάζει την πιο προηγμένη εμπειρία All-in-One Touch PC

Με ειδική έκδοση Beats Audio, το all-in-one PC της ΗΡ διαθέτει εντυπωσιακό σχεδιασμό και υψηλής ποιότητας ήχο

Η HP ανακοίνωσε τη διάθεσή της σειράς HP ENVY Recline All-in-One PC, που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν την καλύτερη και πιο εντυπωσιακή εμπειρία αφής σε All-in-One PC.

Με καινοτόμο σχεδιασμό, τα νέα All-in-One PC της ΗΡ επιτρέπουν στο χρήστη να τοποθετήσει την οθόνη χαμηλότερα και πιο κοντά του, διευκολύνοντας και απλοποιώντας τη χρήση.

Η ΗΡ ανακοίνωσε επίσης τη διάθεση ενός desktop tower και νέων monitor, καθώς και του HP Split x2, ενός αποσπώμενου PC που προσφέρει τις ίδιες λειτουργίες με ένα notebook, διαθέτοντας παράλληλα αποσπώμενη οθόνη που λειτουργεί σαν κομψό tablet. Η ΗΡ λανσάρει ακόμα νέους εκτυπωτές που επιτρέπουν στους χρήστες να συνδέονται μέσω συσκευών που εύκολα προσαρμόζονται στις ανάγκες τους, λαμβάνοντας υπόψη τη σχέση ποιότητας – τιμής.

Μοναδικά touch PC, με απίστευτη εμφάνιση, ήχο και εμπειρία χρήσης
Το HP ENVY Recline23 TouchSmart All-in-One PC και το HP ENVY Recline27 TouchSmart All-in-One PC, τα πιο ξεχωριστά PC της HP με οθόνη αφής, διαθέτουν αφή 10 σημείων και έναν επαναστατικό σχεδιασμό που προσφέρει άνεση στη χρήση και καλύτερο έλεγχο.

Μια έρευνα της ΗΡ αποκάλυψε ότι κατά τη χρήση οθονών αφής, το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών προτιμά να έχει τοποθετημένη την οθόνη χαμηλά και κοντά στο σώμα του για κάθε εργασία που εκτελείται μέσω αφής.

Η σειρά HP ENVY Recline καλύπτει τις ανάγκες των χρηστών με μία οθόνη αφής full high-definition (HD) IPS που ανταποκρίνεται άμεσα στη χρήση και των 10 δακτύλων και μια μοναδική άρθρωση που κάνει εύκολη την αλλαγή θέσης της οθόνης. Η άρθρωση επιτρέπει την τοποθέτηση της οθόνης είτε πιο κοντά στο σώμα του χρήστη, για πιο άνετη θέση πλοήγησης ή μπορεί να προσαρμοστεί πιο ψηλά για κλασσική χρήση και για παρακολούθηση ταινιών.

Τόσο το HP ENVY Recline23 όσο και το HP ENVY Recline27 διαθέτουν επεξεργαστή τέταρτης γενιάς Intel® Core™ i-series και διακριτή κάρτα γραφικών NVIDIA που υπόσχονται να ανταποκριθούν στις πιο απαιτητικές εργασίες. Το HP ENVY Recline27 διαθέτει επίσης τεχνολογία Near Field Communication (NFC) που επιτρέπει στους χρήστες να μοιραστούν φωτογραφίες, επαφές και ιστοσελίδες, με ένα απλό άγγιγμα.

Επιπλέον, η ΗΡ λανσάρει ένα νέο All-in-One PC με καινοτόμο σχεδιασμό και μοναδικό ήχο, για όσους δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στις δυνατότητες του PC τους στο πεδίο της μουσικής και της ψυχαγωγίας. Το HP ENVY Recline23 TouchSmart All-in-One PC Beats Edition διαθέτει μαύρες και κόκκινες λεπτομέρειες και διπλά ηχεία με τεχνολογία Beats Audio™ για την καλύτερη δυνατή εμπειρία ήχου.

Αποσπώμενο PC που προσφέρει φορητότητα και παραγωγικότητα για κάθε εργασία
Τα μοναδικά επόμενης γενιάς PC της ΗΡ έχουν σχεδιαστεί ώστε να επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα τους μέσω συσκευών που προσαρμόζονται εύκολα στις ανάγκες τους. Με μια απλή κίνηση οι χρήστες μπορούν άνετα να μετατρέψουν το tablet σε notebook PC.

Το HP Split x2 είναι ένα ευέλικτο, δύο σε ένα PC που συνδυάζει την ισχύ και την φορητότητα με Microsoft® Windows® 8 και ισχυρό επεξεργαστή τρίτης γενιάς Intel® Core™. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν την υψηλή απόδοση του απόλυτα φορητού notebook που προορίζεται για κάθε απαιτητική εργασία και μπορεί να μετατραπεί σε ένα tablet 33εκ (13 ιντσών) για να προσφέρει μοναδικές δυνατότητες ψυχαγωγίας gaming, video και άλλων. Το HP Split x2 μαζί με το HP SlateBook x2 και το HP ENVYx2 αποτελούν την πλήρη σειρά αποσπώμενων PC της ΗΡ.

Είτε χρησιμοποιείται ως ένα υψηλών επιδόσεων notebook, είτε ως tablet, η διαγώνια HD 33,8εκ (13,3 ιντσών) οθόνη αφής κάνει πιο εύκολη τη θέαση και την αποθήκευση περιεχομένου, τα παιχνίδια με την οικογένεια ή τους φίλους ή την ακρόαση υψηλής ποιότητας μουσικής, με το Beats AudioTM που προσφέρει την καλύτερη και πληρέστερη μουσική εμπειρία που μπορεί να έχει κανείς σε PC.

Ένας προαιρετικός σκληρός δίσκος στη βάση διευρύνει τις δυνατότητες αποθήκευσης, ενώ οι διπλές μπαταρίες προσφέρουν στο χρήστη απόλυτη φορητότητα.

Το HP Split x2 διαθέτει εντυπωσιακό σχεδιασμό, με μια απαλής υφής επένδυση που προσφέρει άνετο κράτημα και περιορίζει τις δαχτυλιές. Το HP Split x2 διαθέτει επίσης αποκλειστικές καινοτομίες της ΗΡ, όπως μια μπροστινή webcam 2-megapixel HP TrueVision Full HD(2) και το HP ImagePad για ακριβή πλοήγηση.

Προσιτή λύση με τεχνολογία αφής
Με βελτιωμένη πλοήγηση αφής, το νέο HP Pavilion 23tm Touch Monitor προσφέρει μια άνετη και καθαρή εμπειρία, σε τιμή απόλυτα προσιτή σε σχέση με αρκετά άλλα monitors αφής με Windows® 8. Με full-HD οθόνη αφής 58,4εκ (23 ιντσών), τεχνολογία αφής πέντε σημείων, ευρεία γωνία θέασης και ένα προσαρμοζόμενο stand που επιτρέπει κλίση της οθόνης 70 μοιρών, το HP Pavilion 23tm δημιουργεί νέα δεδομένα.

Το HP Pavilion 23tm Touch Monitor μπορεί να συνδυαστεί με το HP ENVY Phoenix 810 Desktop PC για συναρπαστικό gaming, επεξεργασία φωτογραφιών, παραγωγικότητα και ευκολία. Το HP ENVY Phoenix 810 Desktop PC διαθέτει έναν απίστευτα γρήγορο επεξεργαστή Intel Core i7, διακριτή κάρτα γραφικών NVIDIA ή υπερ-υψηλής απόδοσης γραφικά AMD και Beats Audio.

Η ΗΡ παρουσίασε επίσης το HP ENVY 23 IPS Monitor, ένα κομψό και λεπτό monitor με δύο θήρες HDMI για σύνδεση σε διάφορες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των κινητών και των tablets. Το monitor ενισχύει επίσης την εμπειρία ακρόασης με ενσωματωμένη υποδοχή ακουστικών Beats Audio.

Διαβάστε επίσης:

«Σάρωσε» το HP Slate 7

H αντεπίθεση της HP με δυο συσκευές «διαμάντια»

HP Slate 7: Το Tablet που αλλάζει τα δεδομένα, τώρα και στην Ελλάδα!