ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δείτε το τρέξιμο διαφορετικά με την καινοτόμα εφαρμογή της PUMA

Δείτε το τρέξιμο διαφορετικά με την καινοτόμα εφαρμογή της PUMA

Η PUMA ανακοινώνει το PUMATRAC, μια μοναδική iPhone εφαρμογή σχεδιασμένη για αυτούς που αγαπούν το τρέξιμο.

Ενσωματώνοντας ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον και χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Tictrac, το PUMATRAC αναλύει πώς οι εξωτερικές συνθήκες επηρεάζουν την απόδοση σας όσο τρέχετε. Παρέχοντας μοναδικές προτάσεις και συμβουλές σχετικά με την συμπεριφορά του δρομέα όσο τρέχει, το app έχει σχεδιαστεί για να παρακινήσει τους αθλητές να ανακαλύψουν νέους τρόπους για να αξιοποιήσουν στο έπακρο μια προπόνηση, ενώ παράλληλα διασκεδάζει κατά τη διάρκεια της.

Το PUMATRAC απαιτεί λίγη έως ελάχιστη εισαγωγή δεδομένων για να προβάλει αυτές τις προτάσεις, ένας βασικός παράγοντας διαφοροποίησης από άλλες εφαρμογές στην αγορά. Αντ ' αυτού, το PUMATRAC χρησιμοποιεί κυρίως τα δεδομένα που έχουν σαν βάση συγκεκριμένους παράγοντες όπως: φάση φεγγαριού, καιρός, τοποθεσία, υψόμετρο, λίστα αναπαραγωγής μουσικής, ώρα της ημέρας, ημέρα της εβδομάδας, σεζόν και δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν είναι ιδανικό να τρέχετε σε κακές καιρικές συνθήκες, αλλά τι θα γινόταν άμα ξέρατε ότι τρέχετε πιο γρήγορα υπό αυτές; Εάν τρέχετε πιο γρήγορα όσο βρέχει, ή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ενώ ακούτε HIP-HOP μουσική, το PUMATRAC θα σας ενημερώσει έτσι ώστε να επωφεληθείτε από τις συνθήκες που λειτουργούν καλύτερα για εσάς. "Μήπως να ακούσεις HIP HOP σήμερα; η μέση ταχύτητα σου είναι πιο γρήγορη όταν ακούς HIP HOP τα πρωινά" είναι μόνο ένα παράδειγμα πρότασης που ενδέχεται να εμφανιστεί σε ένα χρήστη της εφαρμογής. Όταν ολοκληρώσετε το τρέξιμοσας, το PUMATRAC θα εμφανίσειτο σκορ σας, ανάλογα με τη διαδρομή και την απόσταση, προσωπικές ιδέες/συμβουλές και μπόνους βασισμένα στην κατάσταση του καιρού/χρόνου. Μπορείτε να μοιραστείτε αυτές τις ιδέες με φίλους και άλλους δρομείς.

Επιπλέον το PUMATRAC επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται μεταξύ τους διαδρομές για να ανακαλύψουν νέους προορισμούς ​​. Όταν ταξιδεύετε, το GPS που περιλαμβάνει η εφαρμογή, βάση της τρέχουσας τοποθεσίαςσας, προβάλει μερικές από τις καλύτερες διαδρομές για τρέξιμο.
Μοιραστείτε μέσω του PUMATRACτις προτάσεις που δεχόσαστε πάνω στο προσωπικό σας στυλ τρεξίματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε πραγματικό χρόνο. Το PUMATRAC πάντα σκέφτεται το επόμενο βήμα σας, προκαλώντας σας να χρησιμοποιήσετε τις προτάσεις του ως κίνητρο για τη βελτίωση τουτρεξίματος σας.

Επίσης περιλαμβάνει παραδοσιακές λειτουργίες που χρησιμοποιούν οιδρομείς σε άλλες εφαρμογές όπως: απόσταση, GPS, κάψιμο θερμίδων, επιλογή playlist και παρακολούθηση επιδόσεων στην πάροδο του χρόνου.

"Το PUMATRAC παρέχει εξατομικευμένες προτάσεις και χρήσιμες πληροφορίες εκμεταλλευόμενο με πρωτοποριακό τρόπο τα δεδομένα που λαμβάνει» , λέει η KarinBaust, διευθυντής της επιχειρηματικής μονάδας-Running, Training, Fitness. "Δουλεύουμε σκληρά για να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους που αγαπούν το τρέξιμο και το PUMATRAC είναι μεγάλο μέρος αυτής της στρατηγικής· Είναι λιτό στο σχεδιασμό, φιλικό προς το χρήστη και το πρώτο στο είδος του που παρέχει τόσο χρήσιμες πληροφορίες, και όλα αυτά με τον μοναδικό τρόπο της PUMA. "

Μέσω του PUMATRAC, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για νέα προϊόντα που προσφέρει η PUMA και να εντοπίσετε το πιο κοντινό κατάστημα.

Φορέστε τον νέο σας εξοπλισμό, ανακαλύψτε καινούργιεςδιαδρομές, η πηγή έμπνευσης και συνεχής πληροφόρησης σχετικά με το τρέξιμο βρίσκεται στα χέρια σας, τι σας εμποδίζει;

Δείτε το τρέξιμο από άλλη οπτική γωνία. #outrunyourexcuses

Η εφαρμογή PUMATRAC είναι διαθέσιμη στο iTunesappstore: https://itun.es/i6x42WR

Δείτε video σχετικά με το PUMATRAC: