ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

I am full frame power

I am full frame power

Η Nikon φέρνει την απόλυτη ισχύ της φωτογράφισης πλήρους κάδρου στους λάτρεις της φωτογραφίας με τη νέα NIKON D610Η Nikon ανακοίνωσε την Τρίτη 8 Οκτωβρίου τη Nikon D610, τη νεότερη προσθήκη στην εξαιρετική σειρά φωτογραφικών μηχανών D-SLR με φορμά FX (πλήρους κάδρου).


Αποτελώντας μια συναρπαστική επιλογή για αυτούς που είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην περιήγησή τους στον κόσμο της φωτογραφίας, αυτή η D-SLR 24,3 megapixel επιτρέπει στους ενθουσιώδεις φωτογράφους να εξελίσσουν ακόμα περισσότερο τις δεξιότητές τους, να πραγματοποιούν τους στόχους τους και να προσδιορίζουν το στυλ τους χάρη στην ποιότητα εικόνας πλήρους κάδρου που μόνο το φορμά FX μπορεί να προσφέρει.

Πλήρες κάδρο, πλήρης λεπτομέρεια, πλήρης ελευθερία: Ο αισθητήρας εικόνας 24,3 megapixel με φορμά FX αποτυπώνει κάθε λεπτομέρεια με ευκρίνεια, ενώ οι ταχύτητες συνεχούς λήψης έχουν αυξηθεί σε 6 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) (σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, τη Nikon D600). Η νέα λειτουργία ριπής αθόρυβης απελευθέρωσης της Nikon σάς επιτρέπει να φωτογραφίζετε σχεδόν αθόρυβα, ενώ η ισχυρή, ελαφριά κατασκευή δίνει στους φωτογράφους την ευελιξία να εξερευνούν τα πλεονεκτήματα της φωτογράφισης πλήρους κάδρου σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Σε συνδυασμό με την οπτική υπεροχή των φακών NIKKOR, η Nikon D610 αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για την εξερεύνηση νέων δημιουργικών δυνατοτήτων χάρη στην ποιότητα εικόνας που μόνο το φορμά FX μπορεί να προσφέρει.

Ο Dirk Jasper, Διευθυντής Επαγγελματικών Προϊόντων της Nikon Europe, αναφέρει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις δυνατότητες που προσφέρει η Nikon D610, ειδικά για εκείνους που θέλουν να ανέβουν ένα επίπεδο ακόμα στη φωτογράφιση πλήρους κάδρου. Γρήγορη, ισχυρή και αθόρυβη όταν το χρειάζεστε, αυτή η φωτογραφική μηχανή απέχει πολύ από τον ανταγωνισμό σε ό,τι αφορά την ποιότητα εικόνας και τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Εάν συνδυάσετε την εκπληκτική ποιότητα εικόνας με την ανθεκτική και ταυτόχρονα ελαφριά σχεδίαση, θα διαπιστώσετε ότι η Nikon D610 είναι η μόνη πραγματικά αξιόλογη επιλογή για εκείνους που θέλουν να εξερευνήσουν τις δυνατότητες πλήρους κάδρου.»