ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ζήσε στο μάξιμουμ με το νέο HTC ONE MAX

Ζήσε στο μάξιμουμ με το νέο HTC ONE MAX

Η υπερμεγέθης έκδοση του κορυφαίου κινητού στον κόσμο προσφέρει μια πληθωρική εμπειρία

Η HTC, κορυφαία εταιρεία κατασκευής συσκευών κινητής τηλεφωνίας που ξεχωρίζουν παγκοσμίως για τον σχεδιασμό και την καινοτομία τους, κυκλοφόρησε το HTC One max, μια υπερμεγέθη προσθήκη στην πολυβραβευμένη οικογένεια HTC One που είναι ιδανική για οποιονδήποτε έχει ακόρεστη όρεξη για περιεχόμενο.

Με κομψό σώμα και τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό που διακρίνει την οικογένεια HTC One, το HTC One max προσφέρει την ταχύτητα και τη δύναμη που απαιτούνται για να μπορείς να απολαμβάνεις περιεχόμενο και να είσαι παραγωγικός ανεξαρτήτως τόπου και χρόνου. Ιδανικός σύντροφος για όσους θέλουν να αξιοποιούν στο μέγιστο την ημέρα τους, από πολυάσχολες μητέρες που πρέπει να φροντίσουν για κάθε λεπτομέρεια του νοικοκυριού τους, μέχρι εκείνους που θέλουν να βλέπουν τις τελευταίες ταινίες όπου κι αν βρίσκονται.

Κατασκευασμένο έτσι ώστε να προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία περιεχομένου όπου κι αν βρεθείς, επιδεικνύει μια εντυπωσιακή οθόνη 5,9" 1080p Full HD που ζωντανεύει φωτογραφίες, βίντεο και παιχνίδια. Με το HTC BoomSoundTM, τα διπλά μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία αντλούν ισχύ από ειδικούς ενισχυτές, για απίστευτο ήχο αντάξιο της απίστευτης εικόνας.

Με μεγαλύτερες και καλύτερες εκδόσεις των χαρακτηριστικών της οικογένειας HTC One, η νέα συσκευή ενσωματώνει την τεχνολογία κάμερας UltraPixel της HTC, όπου ο αισθητήρας αφήνει να περάσει περισσότερο φως απ' ό,τι η κάμερα των παραδοσιακών Smartphones, προσφέροντας απίστευτες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Όταν πατάς το κλείστρο, η λειτουργία HTC Zoe τραβά αυτόματα μια σειρά 20 λήψεων και ταυτόχρονα ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων, χωρίς να αφήνει να ξεφύγει ποτέ τίποτα. Τα κλιπ αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με την πρόσφατα βελτιωμένη λειτουργία Video Highlights, η οποία συνδυάζει αυτόματα φωτογραφίες και κλιπ σε όμορφα βίντεο-κολάζ οποιασδήποτε διάρκειας και με οποιαδήποτε μουσική υπόκρουση επιλέξεις από την playlist σου – ένας μοναδικός τρόπος να μοιράζεσαι αναμνήσεις με τους φίλους και την οικογένειά σου.

Οι πολυάσχολοι χρήστες χρειάζονται τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν γρήγορα και συνοπτικά, και εδώ είναι που κάνει την είσοδό του το προσφάτως ενισχυμένο HTC BlinkFeedTM. Ιδανικό για σούπερ κοινωνικούς τύπους, αυτό το προσαρμοσμένο από τον χρήστη newsfeed αρχικής οθόνης με "κατά παραγγελία" περιεχόμενο και ενημερώσεις από κοινωνικά δίκτυα είναι τώρα πιο κοινωνικό από ποτέ χάρη στην προσθήκη του Instagram, του Tumblr και του Google+ στις υπάρχουσες υπηρεσίες όπως το Twitter και το Facebook. Επιπλέον, μπορείς τώρα να κατεβάζεις μέχρι και 120 άρθρα για να τα διαβάσεις αργότερα offline, ιδανικό για να ενημερώνεσαι κατά τις καθημερινές μετακινήσεις σου από και προς το γραφείο.

Για επιπλέον ασφάλεια, το HTC One max διαθέτει επίσης ενσωματωμένη λειτουργία σάρωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη της συσκευής, που την ξεκλειδώνει με ένα και μόνο πέρασμα του δαχτύλου και επιπλέον αντιστοιχεί σε αποτυπώματα διαφορετικών δαχτύλων μέχρι τρεις εφαρμογές για την αυτόματη εκκίνησή τους. Το HTC One max έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι εύχρηστο και εύκολο στη χρήση με ένα δάχτυλο, αλλά για τους χρήστες που το προτιμούν διατίθεται ξεχωριστά και γραφίδα. Με επιδόσεις που διαρκούν και διαρκούν, προσφέρεται επίσης και η δυνατότητα αγοράς του HTC One max με προαιρετική θήκη-φορτιστή της HTC, η οποία περιλαμβάνει επέκταση της μπαταρίας που προσφέρει επιπλέον ενέργεια όταν απαιτείται.