ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

WIND & HUAWEI@Sponsors Village -31ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών

WIND & HUAWEI@Sponsors Village -31ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών

Το υπερσύγχρονο δίκτυο της WINDκαι η υψηλή τεχνολογία της HUAWEIπροσέφεραν τη δυνατότητα μιας μοναδικής μουσικής εμπειρίας στους επισκέπτες του SponsorsVillageστον 31oΚλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

Η WIND, επίσημος χορηγός του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου και ονομαστικός χορηγός των Αγώνων 5 & 10 χλμ., προσέφερε στους επισκέπτες της διοργάνωσης τη δυνατότητα να ζήσουν μία πρωτότυπη μουσική εμπειρία την ημέρα του αγώνα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της WIND στο Sponsors Village.

40 Smartphones HUAWEI AscendY 210 δημιούργησαν ένα τεχνολογικό installation που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δίνοντας στον επισκέπτη την ευκαιρία να δημιουργήσει εύκολα και απλά για 1 ½ λεπτό τη δική του μουσική σύνθεση. Τα κινητά λειτουργούσαν σε απόλυτο συγχρονισμό σε δίκτυο και ανταποκρίνονταν σε εφαρμογή που «έτρεχε» από tablet, γεμίζοντας με χρώματα και μελωδίες το χώρο δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, η WIND, στο πλαίσιο της Χορηγίας της στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, θα προσφέρει σε 50 τυχερούς δρομείς από ένα HUAWEIA scendY 210. Οι νικητές του διαγωνισμού θα αναδειχθούν μέσω των επίσημων αποτελεσμάτων γενικής κατάταξης που θα ανακοινώσει ο ΣΕΓΑΣ σε σύντομο χρονικό διάστημα. Νικητές του διαγωνισμού θα είναι οι πρώτοι κάθε εκατοστάδας μέχρι και τον χιλιοεπτακοσιαστό (1700ο) για τους Αγώνες Δρόμου των 5 & 10 χλμ, και αντίστοιχα οι πρώτοι μέχρι και τον χιλιοεξακοσιοστό (1600ο) για τον Μαραθώνιο Δρόμο.

Το HUAWEI AscendY 210 αποτελεί τη νέα πρόταση της Huawei στην κατηγορία των οικονομικών Smartphones, ενώ ταυτόχρονα χαρακτηρίζεται ως το κορυφαίο Smartphoneτης αγοράς στην κατηγορία του.

Τεχνικά χαρακτηριστικά HUAWEI AscendY 210:

Επεξεργαστής 1GHz

Λειτουργικό Android 2.3

Μπαταρία μεγάλης διάρκειας – 1700 mAh

Ενεργοποίηση σε 5’

Συνδεσιμότητα Wi-Fi/hotspot, Wi-Fi Direct Bluetooth

Οθόνη LCD 3,5", 480x320, χρώματα 262.000

Κάμερα 2 MP

Μνήμη εσωτερική μνήμη 512MB, κάρτα μνήμης έως 32GB