ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στα Καταστήματα Κωτσόβολος φέτος τα Χριστούγεννα είναι ΟΛΑ ΑΤΟΚΑ!

Στα Καταστήματα Κωτσόβολος φέτος τα Χριστούγεννα είναι ΟΛΑ ΑΤΟΚΑ!

Αυτές τις γιορτές όλα τα δώρα είναι ακόμα πιο προσιτά χάρη στην κορυφαία αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών στην Ελλάδα

Η Κωτσόβολος, η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, γιορτάζει και κάνει τα φετινά Χριστούγεννα ακόμα πιο συναρπαστικά για όλους. Για όλη την περίοδο των εορτών οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν ό,τι χρειάζονται, από μια μπαταρία έωςς και την τηλεόραση των ονείρων του ακόμα πιο εύκολα αφού εκτός από τις πολύ χαμηλές τιμές σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων ΌΛΑ τα προϊόντα θα είναι ΆΤΟΚΑ!

Οι γνωστοί σε όλους μας πλέον «Άγγελοι του Κωτσόβολου», έχουν φέτος μία σημαντική αποστολή ...να «ξεγυμνώσουν» τις τιμές και να κάνουν όλα τα προϊόντα πιο προσιτά.

Φαίνεται να τα καταφέρνουν περίφημα αφού όλοι όσοι επισκεφθούν τα καταστήματα Κωτσόβολος όχι μόνο θα βρουν εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές αλλά θα μπορέσουν να αποκτήσουν και ότι επιθυμούν, με αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας, σε έως και 60 άτοκες δόσεις.

Με αφορμή το «άνοιγμα» της Χριστουγεννιάτικής περιόδου στα καταστήματα Κωτσόβολος ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe ΑΕΒΕ δήλωσε: «Τα Χριστούγεννα είναι μία ακόμα καλή ευκαιρία για εμάς να αποδείξουμε ότι είμαστε πάντα δίπλα στις μικρές και τις μεγάλες ανάγκες των πελατών μας. Είτε πρόκειται για τα δώρα των γιορτών είτε για ολόκληρο τον εξοπλισμό του σπιτιού, στην Κωτσόβολος θα είναι όλα άτοκα σε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές. Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και καλές αγορές σε όλους».