ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η HTC λανσάρει τη νέα εφαρμογή Footballfeed

Η HTC λανσάρει τη νέα εφαρμογή Footballfeed

Η HTC δημιουργεί μια ολοκαίνουρια εμπειρία για τους λάτρεις της δράσης του UEFA Champions League και του UEFA Europa League με την εφαρμογή της HTC FootballFeed για Android.

Ως το επίσημο Smartphone του UEFA Champions League και του UEFA Europa League, η νέα εφαρμογή φέρνει στην οθόνη του κινητού σου τα πιο πρόσφατα στατιστικά το δευτερόλεπτο που καθίστανται διαθέσιμα, με κομψό σχεδιασμό και μορφή που ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει όπως εκείνος θέλει, για την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Οι τελευταίες ειδήσεις για τις ομάδες, ζωντανές ενημερώσεις για τους αγώνες, αναλύσεις μετά τη λήξη του ματς: η νέα εφαρμογή προσφέρει όλα τα δεδομένα τη στιγμή που ανακοινώνονται από την UEFA, κάτι που την κάνει το ιδανικό κέντρο πληροφόρησης, ώστε να μένεις ενημερωμένος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Με γραφικό περιβάλλον βασισμένο στη δημοφιλή αρχική οθόνη BlinkFeed της HTC, ο σχεδιασμός της εφαρμογής μπορεί επίσης να προσαρμοστεί μοναδικά, ώστε οι χρήστες να μπορούν να μένουν ενημερωμένοι για τις ομάδες και τους αγώνες που τους ενδιαφέρουν περισσότερο.

Οι έρευνες δείχνουν ότι η τεχνολογία αποτελεί πλέον βασικό στοιχείο της ποδοσφαιρικής εμπειρίας, με έως και 83%[1] των φιλάθλων να χρησιμοποιούν και μια δεύτερη οθόνη ενώ παρακολουθούν τον μεγάλο αγώνα. Η εφαρμογή HTC FootballFeed οδηγεί αυτήν την εμπειρία στο επόμενο επίπεδο, προσφέροντας μια σειρά χαρακτηριστικών που έχουν αναπτυχθεί για να πυροδοτήσουν και να τροφοδοτήσουν τη συζήτηση μεταξύ των ποδοσφαιρόφιλων στο στάδιο, στο σπίτι και σε όλον τον κόσμο:

Άρθρα ειδήσεων

Τελευταίες κατατάξεις

Λεπτομέρειες για όλους τους προσεχείς αγώνες

Συνεχές ζωντανό feed για κάθε αγώνα, που παρουσιάζει τις κύριες φάσεις

Αναλυτικός σχολιασμός

Εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες για όλες τις διαγωνιζόμενες ομάδες και τους παίκτες

Απίστευτες γκαλερί φωτογραφιών

Αποκλειστικές προσφορές και διαγωνισμοί της HTC

Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους φιλάθλους να ορίζουν στο ημερολόγιο του Smartphone τους υπενθυμίσεις για τους αγώνες, ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους ξεφύγει τίποτα. Είναι πραγματικά ο ιδανικός σύντροφος για κάθε ποδοσφαιρόφιλο, είτε θέλει να κάνει έρευνα για τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του είτε να ενημερωθεί για τα τελευταία σκορ.

Οι φίλαθλοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να υποβάλλουν τις προτάσεις και τις ιδέες τους για τις λειτουργίες της εφαρμογής, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη ενημερώσεων που θα κάνουν το HTC FootballFeed τον απόλυτο σύντροφο των φιλάθλων.[2] Οι καλύτερες προτάσεις των χρηστών από όλο τον κόσμο θα θέτονται σε ψηφοφορία, και οι χρήστες της εφαρμογής θα ψηφίζουν εκείνες που προτιμούν, οι οποίες στη συνέχεια θα ενσωματώνονται στην επόμενη ενημέρωση της εφαρμογής.

Η εφαρμογή HTC FootballFeed θα είναι διαθέσιμη για λήψη από τις 10.08 πμ (GMT) της Τρίτης 26 Νοεμβρίου μέσω του online καταστήματος Google Play, εντελώς δωρεάν.[3]

1Πηγή: HTC Hub και ευρωπαϊκά πάνελ, Φεβρουάριος 2013

2 Οι προτάσεις μπορούν να υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής, από χρήστες που έχουν συγκεντρώσει τρεις επισκέψεις στην εφαρμογή και 10 ή περισσότερα λεπτά χρήσης, μετά τις 10 Δεκεμβρίου 2013.

3 Η εφαρμογή HTC FootballFeed είναι συμβατή με συσκευές που τρέχουν Android JellyBean 4.1 ή νεότερες εκδόσεις.

[1]

[2] Οι προτάσεις μπορούν να υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής, από χρήστες που έχουν συγκεντρώσει τρεις επισκέψεις στην εφαρμογή και 10 ή περισσότερα λεπτά χρήσης, μετά τις 10 Δεκεμβρίου 2013.

[3] Η εφαρμογή HTC FootballFeed είναι συμβατή με συσκευές που τρέχουν Android JellyBean 4.1 ή νεότερες εκδόσεις.