ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Discoveroom: Η νέα εφαρμογή που σας βρίσκει μικρά καταλύματα!

Discoveroom: Η νέα εφαρμογή που σας βρίσκει μικρά καταλύματα!

Στη χώρα μας υπάρχουν περί τις 40 χιλιάδες μικρά καταλύματα, τα γνωστά μας ενοικιαζόμενα δωμάτια. Παρά το μικρό τους μέγεθος, οι μονάδες αυτές αποτελούν ένα ξεχωριστό κομμάτι του τουριστικού προϊόντος και το Discoveroom φιλοδοξεί να καταστεί το εργαλείο διαχείρισης και προβολής των μικρών τουριστικών επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, είναι μια απλή και δωρεάν εφαρμογή που φιλοδοξεί να καταστήσει τα μικρά καταλύματα ανταγωνιστικά. Αρχικά, οι ιδιοκτήτες λαμβάνουν ένα εύκολο εργαλείο για να καταχωρούν και να ενημερώνουν τις κρατήσεις τους, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Εντός των επόμενων μηνών, η υπηρεσία θα επεκταθεί με τη δυνατότητα απευθείας κράτησης από την ιστοσελίδα κάθε καταλύματος, τον συγχρονισμό των κρατήσεων από τα διάφορα κανάλια, καθώς επίσης τη δυνατότητα για τους καταναλωτές εύρεσης καταλύματος και κράτησης δωματίου κατευθείαν από την ιστοσελίδα discoveroom.com.

Η εφαρμογή, που πρόσφατα κυκλοφόρησε για κινητά iOS & Android, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, χρησιμοποιείται ήδη από καταλύματα, όχι μονάχα στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία, η οποία τον Σεπτέμβριο συμπληρώνει ένα χρόνο ζωής, ανακοινώνει σήμερα επένδυση ύψους 300.000 ευρώ από το Jeremie Openfund II, σε συνέχεια της αρχικής επένδυσης ύψους 100.000 ευρώ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Στο πλαίσιο της επένδυσης ο ιδρυτής της Discoveroom κ. Ν. Αναγνώστου, δήλωσε: «Είναι σπάνιο δώρο για μια ελληνική εταιρεία τεχνολογίας να δραστηριοποιείται σ' έναν κλάδο που η ανάγκη του αντανακλά τόσο καλά την παγκόσμια αγορά και που η ιδιομορφία του οδηγεί την καινοτομία: την mobile first προσέγγιση σ' ένα τόσο παλιό πρόβλημα».

Ο εταίρος του Openfund Γ. Τζιραλής πρόσθεσε: «Εκατοντάδες χιλιάδες μικρά καταλύματα σε κάθε γωνιά του κόσμου αναζητούν σύγχρονα εργαλεία για να καταστήσουν την λειτουργία τους ευκολότερη και αποτελεσματική. Την ίδια στιγμή, εκατομμύρια καταναλωτές αδημονούν να ανακαλύψουν ξανά τη μοναδική φιλοξενία που τα καταλύματα αυτά παρέχουν. Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με την εξαίρετη ομάδα του Discoveroom για την υλοποίηση αυτού του οράματος».

Διαβάστε επίσης:

Σύντομα Star Wars μουσείο στο Σικάγο