ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το ξυπνητήρι που φτιάχνει και καφέ!

Το ξυπνητήρι που φτιάχνει και καφέ!

Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε σχολιάσει ειρωνικά τις υπερβολικές απαιτήσεις κάποιου από ένα προϊόν λέγοντάς του «μήπως θέλεις να σου ψήσει και καφέ;».

Η στιγμή που αυτός ο «κάποιος» θα έρθει και θα σας πει «βρήκα το μηχάνημα που φτιάχνει και καφέ» πλησιάζει. Κι αυτό γιατί ένα Βρετανός ονόματι Τζον Ρένουφ, εμπνεύστηκε το όνειρο κάθε ανθρώπου που χρειάζεται μια κούπα καφέ για να αντεπεξέλθει τα πρώτα λεπτά μετά το ξύπνημα.

Το ξυπνητήρι που φτιάχνει και καφέ θα βγει στην αγορά στο εγγύς μέλλον και υπολογίζεται ότι θα κοστίζει περίπου 400 ευρώ. Οσοι σπεύσουν να το αγοράσουν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το μόνο που έχουν να κάνουν για να τρέχει η διαδικασία... απόσβεσης είναι πριν πέσουν για ύπνο, να βάλουν νερό και καφέ (συν ό,τι άλλο επιθυμούν πχ. γάλα) στην ενσωματωμένη στο ξυπνητήρι καφετιέρα και το πρωί θα απολαύσουν το ζεστό τους καφεδάκι δευτερόλεπτα αφού ανοίξουν τα μάτια τους.

Με το που ακούγεται ο πρώτος ήχος από το ξυπνητήρι, ο βραστήρας παίρνει μπροστά και ο καφές ζεσταίνεται σε λίγα μόλις δεύτερα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το Barisieur θα βρει πολλούς φανατικούς φίλους στη χώρα μας. Από την άλλη βέβαια, είναι και λίγο ακριβό. Ποιος ξέρει...;