ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

To Pockee φέρνει τα κουπόνια σούπερ μάρκετ στο κινητό σας!

To Pockee φέρνει τα κουπόνια σούπερ μάρκετ στο κινητό σας!

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα ψώνια στο super market είναι μέρος της καθημερινότητας μας και ταυτόχρονα ένα σημαντικό έξοδο για κάθε νοικοκυριό.

Παρ’ όλα αυτά, ενώ η τεχνολογία των smartphones έχει κάνει αρκετά “χιλιόμετρα”, οποιοσδήποτε ψωνίζει σε super market και αναζητά κουπόνια και προσφορές διαπιστώνει ότι πολύ λίγα πράγματα μπορεί να κάνει με την κατά τα άλλα τόσο “έξυπνη” συσκευή του…

Οι δυνατότητες που έχει περιορίζονται στην ενημέρωση για ύπαρξη προσφορών μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών. Την κρίσιμη όμως στιγμή που πρέπει να ληφθεί η έκπτωση, πάντα θα πρέπει να προσκομίσει είτε κάποια κάρτα είτε κάποιο χάρτινο εκπτωτικό κουπόνι…

Το Pockee φαίνεται ότι ανατρέπει αυτή την νόρμα, προσφέροντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα κουπόνια επιστροφής μετρητών για το supermarket, αποκλειστικά μέσω του smartphone του καταναλωτή. Με το Pockee, ο καταναλωτής δεν χρειάζεται να συλλέξει ή να εκτυπώσει χάρτινα κουπόνια και κάρτες, απλώς κατεβάζει την δωρεάν εφαρμογή στο κινητό του και άμεσα βλέπει μια ποικιλία από κουπόνια που είναι διαθέσιμα προς εξαργύρωση.

Το Pockee διαφέρει από τα κλασσικά κουπόνια που έχουμε συνηθίσει. Η έκπτωση των Pockee κουπονιών δεν αφαιρείται στο ταμείο του super market, αντίθετα κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό του καταναλωτή, ώστε να έχει τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ακόμη και την πρώτη, δοκιμαστική περίοδο, ένας καταναλωτής θα μπορεί να εξοικονομήσει πάνω από 30€ σε αγορές που κάνει για προϊόντα που μπαίνουν συχνά στο καλάθι του supermarket (π.χ. λάδι, μακαρόνια, φέτα, μπύρες κτλ.). Ενδεικτικά κάποιες από τις μάρκες που ήδη διαθέτουν κουπόνια μέσω του Pockeeείναι: Amstel, Barilla, Kellogg’s, Μινέρβα, Misko, Χωριό, Pringlesκαι άλλες.

Όπως δήλωσε ο ιδρυτής του Pockee, Ζήσης Τσαϊρέλης, "Δημιουργήσαμε το Pockee αξιοποιώντας την τεχνολογία κινητών συσκευών ώστε να διευκολύνουμε τη διαδικασία των κουπονιών για όλους. Στόχος μας είναι να εξασφαλίζουμε τα ελκυστικότερα Pockee κουπόνια για προϊόντα super market, ώστε να μπορεί ο καταναλωτής να απολαμβάνει τα αγαπημένα του προϊόντα, εξοικονομώντας σημαντικά χρηματικά ποσά."
Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη στα Appstores (Android&iOS), ενώ οι καταναλωτές που θα την κατεβάσουν μπορόύν άμεσα να εξαργυρώσουν τα κουπόνια τους στα καταστήματα που συνεργάζονται με το Pockee.

Download on Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pockee

Download on iPhone: https://itunes.apple.com/us/app/pockee/id895781429?ls=1&mt=8