ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Sony και Samsung «ενώνονται» στο Playstation Now

Sony και Samsung «ενώνονται» στο Playstation Now

Πρόσβαση σε εκατοντάδες παιχνίδια της υπηρεσίας Playstation Now θα έχουν στο εξής κάτοχοι κάποιων Smart Tv τηλεοράσεων της εταιρείας Samsung, αφού η Sony ανακοίνωσε πως για πρώτη φορά στην ιστορία η online πλατφόρμα παιχνιδιών της θα είναι προσβάσιμη από άλλη εταιρεία.

Η υπηρεσία Playstation Now είναι μέχρι στιγμής διαθέσιμη μόνο στη Βόρειο Αμερική. Έχουν πρόσβαση οι κάτοχοι των Ps και μερικών μοντέλων τηλεοράσεων Sony Bravia.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Sony, η νέα συνεργασία ξεκινάει στα πλαίσια της στρατηγικής που ακολουθεί η Ιαπωνική εταιρεία. Με την Samsung είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, αφού κάποιες τηλεοράσεις της Sony έφεραν το πάνελ της Samsung, όμως είναι η πρώτη «σύμπραξη» με εταιρεία τέτοιου βεληνεκούς στο χώρο των video games.

Μέχρις στιγμής τα διαθέσιμα παιχνίδια της πλατφόρμας είναι 2000. Οι τίτλοι φυσικά συνεχώς αυξάνονται, ενώ στο άμεσο μέλλον το Playstation Now θα είναι διαθέσιμο και στην Ευρώπη.

Οι χρήστες του το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν κάποιον τίτλο και στη συνλεχεια το νοικιάζουν είτε με τις ώρες, είτε με την βδομάδα.

Και φυσικά να διαθέτουν DualShock χειριστήριο...

Σχετικές ειδήσεις