ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα πλυντήρια του μέλλοντος

Τα πλυντήρια του μέλλοντος

Μία διαφορετική προσέγγιση για το πώς θα πρέπει να είναι τα πλυντήρια παρουσιάζουν στο Λας Βέγκας και τη φετινή Consumer Electronics Show η LG και η Samsung.

Η LG παρουσίασε το πρώτο πλυντήριο παγκοσμίως με δύο κάδους. Για την ακρίβεια, υπάρχει ένας πρώτος μεγάλος κάδος που είναι ο «κανονικός» και υπάρχει ένα δεύτερος συρταρωτός, μάλιστα, στο κάτω μέρος του πλυντηρίου, ο οποίος είναι αρκετά μικρότερος.

Η λογική των ανθρώπων της LG είναι πως ο δεύτερος κάδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πιο «ευαίσθητα» ρούχα και γενικότερα ότι με αυτόν τον τρόπο υπάρχει σημαντική εξοικονόμηση χρόνου καθώς μπορούν να γίνονται ταυτόχρονα δύο πλύσεις. Πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση που έχει γενικώς δημιουργήσει αίσθηση τις τελευταίες ημέρες.

Η Samsung είχε επίσης κάτι νέο να πει όσον αφορά τον σχεδιασμό των πλυντηρίων. Υποστηρίζοντας ότι πολλά ρούχα χρειάζονται πρώτα ένα ξέπλυμα και σε πολλές περιπτώσεις νοικοκυριών στις ΗΠΑ, εκεί που βρίσκεται το πλυντήριο δεν υπάρχει νιπτήρας, παρουσίασε ένα μοντέλο πλυντηρίου που στην πάνω πλευρά έχει τον δικό του ειδικό ...νιπτήρα για το πρώτο ξέπλυμα των ρούχων!

Σχετικές ειδήσεις