ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Και καθρεφτάκι και φορητή μπαταρία

Και καθρεφτάκι και φορητή μπαταρία

Ένα διαφορετικό αξεσουάρ που συνδυάζει τον ...καλλωπισμό με την ψηφιακή τεχνολογία παρουσίασε η εταιρεία Sanho στο πλαίσιο του Consumer Electronics Show (CES).

Ο λόγος για το Hyper Pearl, το οποίο λειτουργεί τόσο ως ένας μικρό, απόλυτα φορητό καθρεφτάκι, όσο και ως φορητή επαναφορτιζόμενη μπαταρία!

Το Pearl είναι η πρώτη συσκευή που κάνει αυτό τον συνδυασμό και όπως είναι προφανές απευθύνεται σε γυναίκες που αφενός θέλουν να διορθώσουν ορισμένες λεπτομέρειες στο πρόσωπο τους αλλά αφετέρου ανησυχούν μήπως τελειώσει η μπαταρία στο smartphone τους.

Η συσκευή έχει δύο καθρέπτες, έναν κανονικό και έναν που μεγεθύνει 3Χ, ενώ ενσωματώνει μία φορητή μπαταρία με χωρητικότητα 3000 mAh. Η χωρητικότητα αυτή είναι αρκετή για μία πλήρη φόρτιση ενός iPhone ή οποιουδήποτε Android smartphone. Το βάρος είναι στα 119 γραμμάρια, ενώ η επαναφόρτιση απαιτεί 2-3 ώρες.

Επιπλέον, είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα (κόκκινο, ασημί και χρυσό). Η τιμή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι στα 40 δολάρια και σύντομα θα μπορείτε να το παραγγείλετε και μέσω Διαδικτύου.

Σχετικές ειδήσεις