ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα νέα μοντέλα της Lenovo

Τα νέα μοντέλα της Lenovo

Αρκετά δυναμική ήταν η παρουσία της Lenovo στη φετινή IFA, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις ψηφιακών τεχνολογιών παγκοσμίως. Από τα νέα μοντέλα που παρουσίασε στο πλαίσιο της έκθεσης ξεχώρισαν το Vibe S1, ένα smartphone που απευθύνεται στους φανατικούς των selfies, καθώς έχει δύο μπροστινές κάμερες: μία (8 megapixel) για τη λήψη των φωτογραφιών και μία ακόμη (2 megapixel) για την ανάλυση των πληροφοριών πεδίου.

Η κινεζική εταιρεία παρουσίασε ακόμη τα Vibe P1 και P1m, τα οποία χαρακτηρίζονται από τις μεγάλες μπαταρίες (5000 και 4000 mAh) που διαθέτουν.
Η Lenovo έδειξε ακόμη δύο νέα tablet, το Yoga Tab 3 Pro και το Υoga Tab 3, με το πρώτο να ξεχωρίζει χάρη στον ενσωματωμένο video projector που διαθέτει. Ακόμη, η Lenovo έδειξε μία σειρά από νέα laptops. Όπως τo ThinkPad Yoga 260 που είναι ο πιο ελαφρύς φορητός υπολογιστής του κόσμου, με οθόνη 12.5 ίντσες ξεκινώντας από τα 1,3 κιλά. Αξιοπρόσεκτο ακόμη το νέο ideapad MIIX 700 2-σε-1 tablet που είναι εμφανώς διαφορετικό με την πρώτη στο είδος του πατενταρισμένη διπλή άρθρωση kickstand για βελτιωμένη εργονομία.

Σχετικές ειδήσεις