ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ολοκληρωμένες λύσεις για επιχειρήσεις από τον ΟΤΕ – Cosmote

Ολοκληρωμένες λύσεις για επιχειρήσεις από τον ΟΤΕ – Cosmote

Mια μεγάλη κατηγορία υπηρεσιών με λύσεις τεχνολογίας για τις επιχειρήσεις (Business IT Solutions), προσφέρουν o ΟΤΕ και η Cosmote καλύπτοντας κάθε ανάγκη στον τομέα όχι μόνο των τηλεπικοινωνιών αλλά και της πληροφορικής (Information Technology – IT).

Με αυτές τις νέες δυνατότητες οι επιχειρήσεις μπορούν να μεγαλώσουν περισσότερο, να εκσυγχρονιστούν, να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα και να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους.

Στις υπηρεσίες Business IT Solutions συγκαταλέγονται υπηρεσίες Cloud servers, εφαρμογές για δικηγόρους για την εύκολη οργάνωση των υποθέσεών τους, εύχρηστο εργαλείο για τον έλεγχο μισθοδοσίας των εργαζομένων, εξειδικευμένες υπηρεσίες για τον τουρισμό και τη διαχείριση της ενέργειας, λύσεις Μ2Μ (π.χ. υπηρεσίες fleet management για έλεγχο και βελτίωση της οδηγικής συμπεριφοράς), λύσεις IT Security, υπηρεσίες data center, υπηρεσίες on-line παρουσίας για την επιχείρηση αλλά και υλοποίηση εξειδικευμένων έργων για τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Οι λύσεις αυτές εμπλουτίζονται συνεχώς για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος ΟΤΕ φροντίζει να παρέχει στις επιχειρήσεις εφόδια για την ομαλή λειτουργία τους και την υψηλή αποδοτικότητα τους.

Οι τεχνολογικά προηγμένες και πρωτοποριακές λύσεις Business IT Solutions σε συνδυασμό με αξιόπιστες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, ενισχύουν την επιχειρηματικότητα καθώς στοχεύουν στη μείωση των λειτουργικών εξόδων της επιχείρησης, ενώ παρέχονται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Σχετικές ειδήσεις