Στο Google Earth το ορεινό τμήμα του Ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4 που διέρχεται την ορεινή Αρκαδία

Στο Google Earth το ορεινό τμήμα του Ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4 που διέρχεται την ορεινή Αρκαδία

Newsroom Newsroom

Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την Google κατέγραψε και προβάλει μέσω των χαρτών της, μέρος του Ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4 που διέρχεται μέσα από τα διοικητικά του όρια, ξεκινώντας από το Δάρα Λεβιδίου και καταλήγοντας στην Ψηλή Βρύση Τεγέας.

Στη γεωγραφική περιφέρεια του Δήμου Τρίπολης, καταγράφηκε ορεινό τμήμα του Ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4, συνολικής απόστασης 22 χλμ. και ο πεζοπόρος, διασχίζοντας το μονοπάτι, ανακαλύπτει παραδοσιακά χωριά, πευκόφυτες κι ελατοσκέπαστες πλαγιές του Μαινάλου, καθώς και δενδρώδεις καλλιέργειες μήλων ΠΟΠ Ντελίσιους Πιλαφά, αλλά και πηγές και ποτάμια, που λούζονταν οι νύμφες του τραγοπόδαρου Πάνα, απαράμιλλης και ανυπέρβλητης ομορφιάς.

Αποτυπώθηκαν περισσότερες από 50.000 φωτογραφίες, με τη συσκευή GoοgleTrekker, προσφέροντας μια λεπτομερή απεικόνιση του φυσικού πλούτου της περιοχής και δημιουργήθηκε βίντεο 67 δευτερολέπτων για την προβολή της δράσης, το οποίο μπορεί να θαυμάσει ο λάτρης του αρκαδικού τοπίου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Να σημειώσουμε πως, για πρώτη φορά εφαρμόζεται ψηφιακή καταγραφή και προβολή των ομορφότερων πεζοπορικών διαδρομών της χώρας μας, με τα πλέον σύγχρονα μέσα που προσφέρει η googleearth, μέσω του streetview, στο πλαίσιο ενίσχυσης του τουρισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved