ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Είναι αυτό το νέο iPhone 7; Δείτε την αλλαγή που προκαλεί πανικό! (photos)

Είναι αυτό το νέο iPhone 7; Δείτε την αλλαγή που προκαλεί πανικό! (photos)

Σάλο και φρενίτιδα έχουν προκαλέσει στο διαδίκτυο μυστηριώδεις φωτογραφίες, οι οποίες φέρονται να απεικονίζουν τα μελλοντικά σχέδια της Apple για το iPhone 7.

Οι φωτογραφίες ανέβηκαν αρχικά στην ταϊβανέζικη ιστοσελίδα Apple Club, η αξιοπιστία μάλιστα της οποίας, σύμφωνα με τους techmaniacs, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, καθώς μέσω αυτής διέρρευσαν και οι πρώτες αυθεντικές εικόνες από την κάμερα του iPhone 6!

To φωτογραφικό υλικό επιβεβαιώνει μάλιστα τις φήμες ότι η Apple σκοπεύει να αφαιρέσει την υποδοχή για τα ακουστικά από το καινούριο iPhone. Κάτι που σημαίνει ότι όποιος αγοράσει το νέο μοντέλο της εταιρίας θα πρέπει να χρησιμοποιεί ασύρματα ακουστικά ή κάποιον ακριβό μετατροπέα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, πηγή από αλυσίδα προμηθευτών αποκάλυψε σε κινεζική ιστοσελίδα ότι το 3,5 ιντσών βύσμα ακουστικών δεν θα συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία του νέου iPhone, με αποτέλεσμα να προκληθούν αντιδράσεις στα social media.

Η Apple έχει άλλωστε βεβαρημένο ποινικό… μητρώο, έχοντας «αχρηστέψει» πολλά εξαρτήματα (δικά της ή μη) με καινούρια της μοντέλα.

Παρακάτω ένα βίντεο… μπόνους για το πώς μπορείτε να «ξεφορτωθείτε» ανεπιθύμητες εφαρμογές από το iPhone σας με ένα απλό τρικ.

Σχετικές ειδήσεις