ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το «μυστικό» site του Facebook που δεν γνωρίζει σχεδόν κανένας

Το «μυστικό» site του Facebook που δεν γνωρίζει σχεδόν κανένας

Ελάχιστοι άνθρωποι στον πλανήτη Γη δεν γνωρίζουν την ύπαρξη του Facebook... αφού βρίσκεται παντού και χρησιμοποιείται από όλους!

Ωστόσο, αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι η ύπαρξη ενός δεύτερου site που κινείται στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά είναι ακόμα πιο «ευέλικτο» και εξυπηρετεί μια από τις βασικές λειτουργίες του Facebook, την άμεση επικοινωνία με τους φίλους μέσω προσωπικών μηνυμάτων.

Ο λόγος για το Messenger.com. Πρόκειται για την ιστοσελίδα της εφαρμογής instant messaging του Facebook, Messenger, το οποίο όλοι χρησιμοποιούμε από τα κινητά και τα tablets μας, ωστόσο όχι από τους desktop υπολογιστές μας. Το interface είναι πανεύκολο, και μέσω του μπορείτε να κάνετε chat με τους φίλους σας, με όλες τις δυνατότητες που παρέχονται από το Messenger.

Επίσης, το ότι είναι διαφορετικό από το Facebook (αν και συνδέεται κανείς με τον λογαριασμό του στο Facebook) μπορεί να είναι πλεονέκτημα εφόσον κάποιος βρίσκεται κάπου όπου για κάποιον λόγο το Facebook είναι μπλοκαρισμένο.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Business Insider, τέθηκε σε λειτουργία τον Απρίλιο του 2015, αλλά έχει μόλις 70 εκατ. επισκέψεις ανά μήνα.

Σχετικές ειδήσεις