ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ποια θα είναι η πρόβλεψη της Sony Mobile στο MWC 2016;

Ποια θα είναι η πρόβλεψη της Sony Mobile στο MWC 2016;

Με ένα teaser trailer που έχει προκαλέσει αρκετά αίσθηση καλεί η Sony Mobile τους δημοσιογράφους να καλύψουν την προγραμματισμένη για το πρωί της 22ας Φεβρουαρίου συνέντευξη Τύπου της ιαπωνικής εταιρείας στο Mobile World Congress που ξεκινά την ίδια ημέρα.

Το video της Sony Mobile χρησιμοποιεί ένα παιχνίδι με αριθμούς: σκέψου έναν αριθμό από το 1 έως το 10, πρόσθεσε 18, αφαίρεσε 2, πρόσθεσε 15, αφαίρεσε τον αρχικό αριθμό που έχεις σκεφτεί και τέλος αφαίρεσε και 9. Το αποτέλεσμα, όπως λέει η πρόβλεψη της Sony Mobile, είναι 22, δηλαδή η ημερομηνία της παρουσίασης της συνέντευξης Τύπου.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η Sony Mobile αναμένεται να παρουσιάσει αρκετές νέες συσκευές, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν κάποιο από τα καινούρια μοντέλα, θα απευθύνεται στα ανώτερα στρώματα της αγοράς. Όμως, αυτό που θεωρείται πιθανό είναι ότι θα υπάρχει σημαντική διαφοροποίηση όσον αφορά τον σχεδιασμό τους, ενώ θα συνεχίσει να υποστηρίζεται και το 4Κ, ένα στοιχείο που διαφοροποιεί τη Sony Mobile σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Επίσης, περιμένουμε και ορισμένα νέα αξεσουάρ, τα οποία πιθανότατα θα είναι αρκετά «έξυπνα» και θα αναβαθμίζουν τις δυνατότητες του smartphone μας.

Σχετικές ειδήσεις