Μοντέλα για όλες τις απαιτήσεις φέρνει η Sony Mobile

Μοντέλα για όλες τις απαιτήσεις φέρνει η Sony Mobile

Μία αρκετά ολοκληρωμένη γκάμα smartphones που απευθύνονται σε όλα τα στρώματα της αγοράς λανσάρει αυτή την περίοδο η Sony Mobile, για την οποία το 2016 χαρακτηρίζεται ως χρονιά ορόσημο, δεδομένων των σημαντικών αλλαγών που υπάρχουν στην προσέγγιση της αγοράς.

Του Δημήτρη Μαλλά

Όπως σημείωσαν τα στελέχη του ελληνικού γραφείου κατά τη διάρκεια σχετικής συνέντευξης, στη νέα σειρά Xperia X έχει υιοθετηθεί μία νέα φιλοσοφία που δίνει έμφαση σε τρεις τομείς: στην κάμερα, υιοθετώντας τεχνολογίες από τη σειρά φωτογραφικών μηχανών της Sony, στη μπαταρία, χάρη στην τεχνολογία της εταιρείας Qnovo που εξαγοράστηκε πρόσφατα αλλά και στο design.

Το λανσάρισμα των νέων συσκευών έχει ήδη ξεκινήσει με το πρώτο μοντέλο που είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά να είναι το Xperia X, η τιμή του οποίου αγγίζει τα 629 ευρώ. Σε περίπου 15 ημέρες θα ξεκινήσει η διάθεση του πιο προσιτού μοντέλου της σειράς, Xperia XA, με τιμή 299 ευρώ, ενώ μέσα στον Ιούλιο θα ακολουθήσουν δύο ακόμα συσκευές: το X Performance, το οποίο αποτελεί και το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, και το XA Ultra, το οποίο έχει ως βασικό χαρακτηριστικό την οθόνη των 6 ιντσών που διαθέτει. Οι τιμές για τα δύο παραπάνω μοντέλα δεν έχουν οριστικοποιηθεί αλλά εκτιμάται ότι για το X Performance θα κυμαίνεται κάπου μεταξύ 729 και 749 ευρώ, ενώ για το XA Ultra κάπου γύρω στα 400 ευρώ.