ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ένα νέο διαδικτυακό εργαλείο για τους Έλληνες της Αυστραλίας

Ένα νέο διαδικτυακό εργαλείο για τους Έλληνες της Αυστραλίας

Αν είστε Έλληνας και η Αυστραλία είναι η χώρα που ζείτε ή πρόκειται να ζήσετε, τότε δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στο www.GreeksOfAus.com.

Εδώ θα ανακαλύψετε έναν διαδικτυακό κατάλογο επιχειρήσεων με έδρα την Αυστραλία και κοινό στοιχείο την ελληνικότητα, ο οποίος προέκυψε κυρίως από την ανάγκη των Ελλήνων που ζουν στην Αυστραλία, να απευθύνονται σε επιχειρήσεις που «μιλούν» την ελληνική γλώσσα.

Το GreeksOfAus απευθύνεται:

- Σε Έλληνες που πρόκειται να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία, οι οποίοι λόγω της δυσκολίας τους να επικοινωνήσουν στην αγγλική γλώσσα μπορούν να εντοπίσουν τον Έλληνα επαγγελματία που χρειάζονται και να μιλήσουν στη μητρική τους γλώσσα, κάνοντας την προσαρμογή τους στη νέα χώρα αρκετά πιο ομαλή.
- Σε Έλληνες που έχουν ήδη εγκατασταθεί στην Αυστραλία και συναντούν δυσκολίες στη χρήση της αγγλικής γλώσσας γιατί ακόμη δεν την μιλούν απταίστως και συζητώντας με τον επαγγελματία στην ελληνική γλώσσα διευκολύνει τη συνεννόηση.
- Τις ελληνικές επιχειρήσεις που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στις εξαγωγές και αναζητούν εκπροσώπους στην Αυστραλία.
- Για όλους όσους θέλουν να δημοσιεύσουν μία αγγελία εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Το GreeksOfAus γίνεται ο σύμμαχος του Ελληνισμού της Αυστραλίας, αποτελώντας ένα πολύτιμο μέσο που έχει σχεδιαστεί με προσοχή, διαθέτει πληρότητα, είναι εύχρηστο και έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.

Δεν έχετε πάρα να το ανακαλύψετε!