ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMOTE Mobile

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMOTE Mobile

Δεν μασάς στο γήπεδο όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος;


Πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό των COSMOTE Mobile και κέρδισε για σένα και τρεις φίλους σου δωρεάν συμμετοχή στο AegeanBall Festival στη Σύρο, για 6 μέρες, με έξοδα μετακίνησης και διαμονής πληρωμένα.


Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ:

Φαντάσου να είσαι σε ένα γήπεδο μπάσκετ μαζί με τους κορυφαίους παίκτες Πρίντεζη, Παπαλουκά, Παππά & Καλαμπόκη. Αδρεναλίνη, ένταση και μία εμπειρία έξω από τα συνηθισμένα, σε περιμένει στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα μπροστά στο Δημαρχείο της Σύρου!

printezis2


Τα συμβόλαια κινητής COSMOTE, δίνουν την δυνατότητα στους κατόχους τους να, πάρουν μέρος σε ένα ν πρωτότυπο διαγωνισμό. Μπες στο  στο cosmotecontests.gr, απάντησε στην ερώτηση "Ποιο είναι το δυνατό σου σημείο στο μπάσκετ;", και ίσως κερδίσεις για εσένα και την ομάδα σου: δωρεάν συμμετοχή στο τουρνουά καθώς και δωρεάν μετακίνηση και διαμονή στη Σύρο 13 - 18 Ιουλίου.  Και τα δώρα δεν σταματούν εδώ! Ένα μέλος της ομάδας θα δοκιμάσει την τύχη του στον διαγωνισμό δεξιοτεχνίας COSMOTE Mobile Skill Challenge απέναντι στους κορυφαίους παίκτες Γιώργο Πρίντεζη, Θοδωρή Παπαλουκά, Νίκο Παππά & Γιάννη Καλαμπόκη, την τελευταία μέρα της διοργάνωσης (17/7).

kalampokis
ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:


Το AegeanBall Festival, μία ιδέα που γεννήθηκε στα γήπεδα από τον Γιώργο Πρίντεζη, είναι μία γιορτή του αθλητισμού που φιλοξενείται στη Σύρο!

papaloukas


Πρόκειται για διεθνές τουρνουά με ανοιχτές συμμετοχές για άτομα ηλικίας από 10 έως 47 ετών, που θα διεξαχθεί 13 - 17 Ιουλίου 2016 στη Σύρο. Διεθνείς και καταξιωμένοι αθλητές του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ θα αγωνιστούν κυρίως για φιλανθρωπικό σκοπό, σε ομάδες 3 on 3.

pappas

Την τελευταία ημέρα θα διεξαχθεί το COSMOTE Mobile Skill Challenge. Ένας διαγωνισμός δεξιοτήτων όπου θα συμμετέχουν κορυφαία ονόματα όπως ο Πρίντεζης, ο Παππάς, ο Παπαλουκάς και ο Καλαμπόκης καθώς και ο μεγάλος τυχερός του διαγωνισμού μας.


Πάρε μέρος τώρα!

 

printezis2 copy