Πώς μπορώ να ζήσω την κορυφαία εμπειρία θέασης;

Πώς μπορώ να ζήσω την κορυφαία εμπειρία θέασης;

Newsroom Newsroom

Υπάρχει τρόπος να απολαμβάνετε περισσότερο τις ταινίες στην τηλεόρασή σας; Είναι γεγονός πως τα χρώματα είναι ιδιαίτερης σημασίας καθώς μπορούν να κάνουν τις εικόνες που περνούν μπροστά από τα μάτια μας πιο ρεαλιστικές από ποτέ.

Οι τηλεοράσεις τεχνολογίας OLED , είναι η «επανάσταση» στον χώρο της τεχνολογίας. Μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τη δική μας κινηματογραφική αίθουσα στο σπίτι μας και να απολαύσουμε τις αγαπημένες μας ταινίες σε ιδιωτικές προβολές ανά πάσα ώρα και στιγμή.

new1

Τεχνολογία OLED: Το μέλλον της τηλεόρασης είναι εδώ!


Από το 1950 μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του 1980, η πορεία της τηλεόρασης ήταν σχεδόν γραμμική, χωρίς σημαντικές τεχνολογικές αλλαγές πέρα από τη μετάβαση από την ασπρόμαυρη εικόνα στην έγχρωμη. Παρόλα αυτά μέσα στα επόμενα χρόνια, ο ρυθμός με τον οποίο εξελίχθηκαν οι τηλεοπτικές συσκευές ήταν εντυπωσιακός, καθώς νέα πρότυπα υψηλής ευκρίνειας αναπτύσσονταν ταχύτατα για να προσφέρουν άψογη ποιότητα εικόνας, βελτιώνοντας όλο και περισσότερο την εμπειρία των χρηστών.


Έτσι, φτάσαμε στις πιο εξελιγμένες τηλεοράσεις OLED που κυκλοφορούν από την LG και αποτελούν το μέλλον καθώς ανοίγουν τον δρόμο για την επόμενη γενιά των τηλεοπτικών συσκευών. Η τεχνολογία και η ποιότητα της εικόνας τους δεν συγκρίνεται τόσο σχεδιαστικά όσο και τεχνολογικά με κανένα μοντέλο που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, ακόμη και με τις καλύτερες LED ή LCD συσκευές.

new2


Ολοζώντανες εικόνες με χρώματα θα μαγέψουν ακόμη και εκείνους που αδυνατούν να αντιληφθούν τις διαφορές και να αναγνωρίσουν λεπτομέρειες και λεπτές αποχρώσεις! Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στη μοναδική καινοτόμα τεχνολογία 4 Color Pixel, η οποία ενισχύει το εύρος και την ευκρίνεια των χρωμάτων. Τα βελτιωμένα pixels απογειώνουν τα χρώματα και κάνουν της οθόνες OLED να ξεχωρίζουν και να προσφέρουν υψηλής ποιότητας εικόνες σε όσους θέλουν να απολαύσουν προγράμματα, ταινίες και σειρές από την άνεση του καναπέ τους.

Εικόνες μέγιστης οξύτητας με τέλειο χρώμα

Πώς ακριβώς επιτυγχάνουν το ιδανικό αποτέλεσμα; Τα pixels είναι οι ψηφίδες που συνθέτουν την εικόνα που βλέπουμε στις οθόνες μας. Όσο περισσότερα pixels υπάρχουν, τόσο πιο ρεαλιστικό και ποιοτικό μοιάζει το αποτέλεσμα. Τι κάνει, όμως, τις οθόνες OLED να ξεχωρίζουν; Η αποκλειστική τεχνολογία WRGB, που χρησιμοποιεί ένα επιπλέον sub-pixel για την αναπαραγωγή του λευκού και εξασφαλίζει εικόνες μέγιστης οξύτητας και τέλειο χρώμα!

Γνώριζες για τις καινοτόμες τεχνολογίες 4Color Pixel και WRGB ; Η 4K OLED TV είναι εξοπλισμένη με ένα προηγμένο πάνελ, με 33 εκατομμύρια υπό-pixel τα οποία αναπαράγουν τα πιο ζωντανά χρώματα και την πιο ρεαλιστική αναλογία αντίθεσης, με αποτέλεσμα να δίνουν την εντύπωση ότι τα αντικείμενα είναι πραγματικά.

Το... απόλυτο μαύρο

01 PERFECT BLACK

Το απόλυτο μαύρο φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τη χρωματική παλέτα. Σε αντίθεση με όσα μπορεί να πιστεύει αρκετός κόσμος το συγκεκριμένο χρώμα είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για να επιτευχθεί ένα καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα με βάθος και να αναδειχθούν τα υπόλοιπα χρώματα. Με τις νέες LG OLED θα έχετε τη δυνατότητα να παρατηρήσετε κάθε λεπτομέρεια ακόμα και στις πιο σκοτεινές σκηνές!

Η πιο προηγμένη τεχνολογία της LG έρχεται για να απογειώσει την εμπειρία θέασης σε κάθε προβολή στο σπίτι σας. Απολαύστε τις αγαπημένες σας ταινίες, χάρη στη μοναδική απόδοση χρωμάτων των OLED τηλεοράσεων που κάνουν κάθε σκηνή να μοιάζει αληθινή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved