ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέα υπηρεσία “My Notifications”

Νέα υπηρεσία “My Notifications”

H Aegean, στο πλαίσιο της συνεχούς ενίσχυσης της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει στο επιβατικό κοινό, παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία “My Notifications”.

Χάρη στην υπηρεσία αυτή, οι επιβάτες είναι πάντα ενήμεροι σχετικά με την επόμενη πτήση τους, λαμβάνοντας αυτόματα ειδοποιήσεις στην προσωπική τους συσκευή. Έτσι, κερδίζουν πολύτιμο χρόνο και βελτιώνουν σημαντικά την ταξιδιωτική τους εμπειρία.

Απλά κάνοντας check-in για την πτήση τους, εξασφαλίζουν άμεση ενημέρωση σχετικά με τον αριθμό πύλης αναχώρησης, την αλλαγή πύλης, την ώρα επιβίβασης ή την αλλαγή στην ώρα αναχώρησης.

Οι ειδοποιήσεις στέλνονται σε πραγματικό χρόνο, μέσω ειδοποιήσεων push στο Aegean app, email ή SMS. Το μόνο που απασχολεί πλέον τους επιβάτες είναι να απολαύσουν ένα ευχάριστο και χαλαρό ταξίδι!

Η Aegean, αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες του επιβατικού κοινού, συνεχίζει να διευρύνει τις υπηρεσίες της και να επενδύει σε καινοτομία και διαρκή ανάπτυξη, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενίσχυση της ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Η υπηρεσία “My Notifications” είναι αποκλειστικά διαθέσιμη για πτήσεις της Aegean και της Olympic Air.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα: https://el.aegeanair.com/taksidepste/my-notifications/