Πού μπορείτε να μπείτε και να συγκρίνετε τις τιμές των τηλεπικοινωνιακών πακέτων

Πού μπορείτε να μπείτε και να συγκρίνετε τις τιμές των τηλεπικοινωνιακών πακέτων

Newsbomb

Τις λιανικές τιμές για τα εμπορικά διαθέσιμα προϊόντα σταθερής τηλεφωνίας, κινητής και Internet, καθώς και για υπηρεσίες ταχυμεταφορών στην ελληνική αγορά μπορείτε να συγκρίνετεε εύκολα και γρήγορα στη διεύθυνση https://www.pricescope.gr.

Πρόκειται για μία νέα υπηρεσία από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων, η οποία λειτοργεί ως παρατηρητήριο τιμών τηλεπικοινωνιακών & ταχυδρομικών προϊόντων, ενώ η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και για συσκευές iOS και Android.

Το Pricescope, όπως είναι η ονομασία της συσκευής, περιλαμβάνει περιγραφή προϊόντος και τιμολογιακά στοιχεία για περίπου 1.050 τηλεπικοινωνιακά προϊόντα έξι τηλεπικοινωνιακών παρόχων, ενώ αναζητά περισσότερους από 86.000 συνδυασμούς προϊόντων. Για τον τομέα ταχυμεταφορών, η πληροφόρηση αφορά χαρακτηριστικά και χρεώσεις για υπηρεσίες αποστολής εσωτερικού και εξωτερικού των 11 μεγαλύτερων ταχυδρομικών παρόχων. Τα στοιχεία καταχωρούνται και επικαιροποιούνται διαρκώς από τις εταιρίες κατά τρόπο ενιαίο και ομοιόμορφο, ώστε η μέθοδος αναζήτησης και συγκριτικής αξιολόγησης του Pricescope να είναι αντικειμενική και διαφανής.

Το Pricescope της ΕΕΤΤ διαθέτει δύο βασικές λειτουργίες: α) την αναζήτηση προϊόντων βάσει πολλαπλών κριτήριων και β) τη σύγκριση των λιανικών τιμών με βάση τα χαρακτηριστικά της χρήσης που καταγράφει ο καταναλωτής.

Ταυτόχρονα, δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να:

  • ενημερώνονται για νέα προγράμματα, αλλαγές στα χαρακτηριστικά υφιστάμενων προγραμμάτων, πρόσθετες παροχές και προσφορές,
  • τροποποιούν συνεχώς τα κριτήρια/στοιχεία που επιλέγουν και να λαμβάνουν διαφοροποιημένα αποτελέσματα,
  • δημιουργούν προσωπικά προφίλ χρήσης υπηρεσιών, διευκολύνοντας μελλοντικές αναζητήσεις και συγκρίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved