Αγγελίες εργασίας σύντομα στο Facebook!

Αγγελίες εργασίας σύντομα στο Facebook!

Το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο online πειραματίζεται με ένα νέο εργαλείο που θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις που διατηρούν Σελίδα να αναρτούν και να αναζητούν στοχευμένα τους πλέον κατάλληλους υποψήφιους για εργασία στους κόλπους του. Η είδηση από το Facebook έφτασε μέχρι τα γραφεία του LinkedIn, μια υπηρεσία επαγγελματικής δικτύωσης με μισό δισεκατομμύριο μέλη.

Η καρτέλα με τον τίτλο Jobs εμφανίστηκε στην Σελίδα του αμερικανικού τεχνολογικού vortal TechCrunch τη Δευτέρα και η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι πειραματίζεται με το εργαλείο ανάρτησης αγγελιών αναζήτησης προσωπικού.

Από την πρώτη του εμφάνιση, αποκαλύπτεται ότι η Facebook Inc. θα προσφέρει επί πληρωμή την διάχυση των αγγελιών σε περισσότερους υποψήφιους.

Οι αγγελίες για εργασία θα ξεχωρίζουν στις πολυπληθείς Ενημερώσεις.

Μάλιστα, το εργαλείο του Facebook θα συμπληρώνει από το προφίλ του εκάστοτε υποψηφίου κάποια από τα απαραίτητα πεδία της φόρμας που θα κληθεί να υποβάλλει το ενδιαφερόμενο μέλος του Facebook, όπως το ονοματεπώνυμο, η εργασία ή η εκπαίδευσή του, σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει στο προφίλ του.

Οι επιχειρήσεις που θα αναρτούν αγγελίες για εργασία θα μπορούν να προδιαγράψουν το προφίλ των κατάλληλων υποψηφίων περιορίζοντας την αναζήτηση σε όσους έχουν τα κατάλληλα προσόντα σύμφωνα πάντα με όσα έχουν αναρτήσει οι ίδιοι και να πληρώσουν για να προσεγγίσουν περισσότερους υποψήφιους.