ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

MWC 2017: Πιο κοντά στους millennials τα νέα smartphones της Alcatel!

MWC 2017: Πιο κοντά στους millennials τα νέα smartphones της Alcatel!

Τις ανάγκες και τις προτιμήσεις της νέας γενιάς των καταναλωτών, η οποία αρέσκεται να ακούει μουσική και να βλέπει video στο YouTube, όπως επίσης ενδιαφέρεται περισσότερο να γνωρίζει αν είχε κάποια ειδοποίηση στο Facebook, στο Snapchat ή κάποιο άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, επιδιώκουν να καλύψουν τα νέα Alcatel smartphones που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο Mobile World Congress 2017.

Αποστολή στη Βαρκελώνη: Δημήτρης Μαλλάς

«Οι έρευνες δείχνουν ότι οι ειδοποιήσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η μουσική είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που ενδιαφέρουν περισσότερο σε ένα smartphone τους καταναλωτές ηλικίας 18-30 ετών, τους αποκαλούμενους και millenials» σημειώνει, μιλώντας στο Newsbomb, η Sigrid Fandrey, διευθύντρια επικοινωνίας για την Ευρώπη της TCL Communication, η οποία, ως γνωστόν, είναι η κατασκευάστρια των smartphones που φέρουν το εμπορικό σήμα της Alcatel. Σύμφωνα με την κ. Fandrey, το 73% των νέων ενδιαφέρεται για τη μουσική, ενώ στις ηλικίες 15-20 ετών οι χρήστες περνούν 2 έως 4 ώρες ημερησίως παρακολουθώντας videos στο YouTube.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ MOBILE WORLD CONGRESS 2017

Αυτός είναι και ο λόγος που οι νέες συσκευές Alcatel, όπως είναι το Α5 LED, το Α3 και το U5 δίνουν ιδιαίτερη έμφαση σε αυτές τις λειτουργίες, ενώ σε όλα τα μοντέλα έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της λήψης selfie φωτογραφιών. «Τα μοντέλα που παρουσιάζουμε φέτος στο MWC απευθύνονται κατά κύριο λόγο στους millennials και σε χρήστες που αποκτούν το πρώτο τους smartphone» επισημαίνει η κ. Fandrey, η οποία σπεύδει να προσθέσει ότι το Α5 LED είναι μία συσκευή που διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό, όντας η πρώτη όπου το πίσω μέρος της είναι μία LED οθόνη, η οποία ανάβει όταν υπάρχει κάποια ειδοποίηση ή συγχρονίζεται στο ρυθμό της μουσικής που αναπαράγεται προσφέροντας ένα πολύ ενδιαφέρον θέαμα.

Επίσης, φέτος υπάρχει αλλαγή και στην ονομασία των συσκευών, καθώς χρησιμοποιούνται πλέον γράμματα. Έτσι, η σειρά Α είναι για τις προσιτές συσκευές, ενώ τα μοντέλα της σειράς U είναι εξαιρετικά φθηνά. Για παράδειγμα, το A5 LED είναι στα 199 ευρώ, το Α3 στα 149 ευρώ, ενώ το U5 στα 99 ευρώ. «Οι νέες ονομασίες νομίζω ότι θα διευκολύνουν πολύ τους καταναλωτές» επισημαίνει η κ. Fandrey, η οποία εκτιμά ότι τα καινούρια μοντέλα θα έχουν ιδιαίτερη απήχηση στους νεαρής ηλικίας χρήστες οι οποίοι αναζητούν κάτι αρκετά διαφορετικό.

Όλα τα tech trends πρώτα στα Public!

Σχετικές ειδήσεις