ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αυτό είναι το νέο mobile app των διακοπών που θα σε... χαλαρώσει

Αυτό είναι το νέο mobile app των διακοπών που θα σε... χαλαρώσει

Βρισκόμαστε στην «καρδιά» του Καλοκαιριού και για τους περισσότερους από εμάς, σημαίνει πως οι διακοπές είναι κοντά. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το Καλοκαίρι θεωρείται γενικά μια ανέμελη περίοδος, για πολλούς οι διακοπές φέρνουν ακόμη περισσότερο άγχος και πίεση.

Αλήθεια, γιατί δεν μπορούμε να αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους και να χαλαρώσουμε;

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το άγχος των διακοπών είναι ένα συχνό φαινόμενο που ταλαιπωρεί εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Η προετοιμασία για το ταξίδι, ο φόβος ότι κάτι αφήσαμε πίσω, η διαχείριση των οικονομικών, το άγχος για τις υποχρεώσεις που μας περιμένουν και κυρίως, η σκέψη της επιστροφής στο γραφείο, ρίχνουν τη διάθεσή μας και αυξάνουν τα επίπεδα της ορμόνης του στρες στον οργανισμό μας.

Ως αποτέλεσμα, πολλοί από εμάς γυρνάμε από τις διακοπές εξαντλημένοι ψυχολογικά και με ακόμη μεγαλύτερο στρες! Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, για να το καταπολεμήσουμε και να απολαύσουμε έστω και λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς;

Ο σωστός προγραμματισμός

Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση σχετίζεται με τον σωστό προγραμματισμό. Το ξενοδοχείο, τα εισιτήρια του πλοίου ή του αεροπλάνου και φυσικά οι εκκρεμότητες στο γραφείο πρέπει να «κλείσουν» εγκαίρως, ούτως ώστε να μην υπάρχει πίεση και τρέξιμο τις ημέρες πριν τις διακοπές.

Ο ρόλος των άστρων

Το δεύτερο βήμα είναι να περιορίσουμε τις προσδοκίες μας, στην περίπτωση που είναι υπερβολικές. Όποιοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να αφήσουν τα πράγματα στην τύχη τους, μπορούν να εμπιστευτούν τα άστρα.

Πράγματι, πολλοί άνθρωποι στρέφονται στην Αστρολογία προκειμένου να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και να λάβουν συμβουλές που σχετίζονται με τις μελλοντικές τους κινήσεις. Ειδικά, κατά τη διάρκεια των διακοπών η μελέτη της αστρολογίας γίνεται μια ιδιαίτερα απολαυστική και χαλαρωτική υπόθεση για πολλούς χρήστες του Διαδικτύου οι οποίοι χάρη στα «έξυπνα» τηλεφωνά τους και εφαρμογές όπως το νέο mobile app του Astrology.gr, έχουν στη διάθεσή τους άμεσες και απόλυτα προσωποποιημένες πληροφορίες, με ένα μόνο «κλικ».

Η νέα εφαρμογή του Astrology.gr για iPhone και Android μπορεί να αποτελέσει μια ευχάριστη καθημερινή συνήθεια, έναν σύμβουλο για κάθε πτυχή της ζωής, για τους ταξιδιώτες που θέλουν να τα μαθαίνουν όλα, ακόμη και την ώρα που χαλαρώνουν στην ξαπλώστρα μιας ειδυλλιακής παραλίας.

astr 2

Ανάγκη για προσωπικό χώρο και χρόνο

Η τρίτη και σημαντική κίνηση για την καταπολέμηση του άγχους των διακοπών σχετίζεται με την εύρεση χρόνου για την ικανοποίηση των δικών μας αναγκών.

Η οικογένεια και οι φίλοι μας είναι ό,τι πιο σημαντικό, ωστόσο, αν δεν είμαστε εμείς καλά δεν θα μπορέσουμε να τους προσφέρουμε όσα πραγματικά μπορούμε. Αξίζει, λοιπόν, να μείνουμε λίγο μόνοι στις διακοπές για να διαβάσουμε ένα βιβλίο, να ακούσουμε την αγαπημένη μας μουσική, να περπατήσουμε και να σκεφτούμε. Ο χρόνος που θα περάσουμε με τον εαυτό μας θα μας γεμίσει και θα μας βοηθήσει να ξεκαθαρίσουμε πολλά πράγματα μέσα σας.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η τελειότητα δεν υπάρχει σε τίποτα και σε κανέναν. Ας μην δυσφορήσουμε, λοιπόν, φέτος αν δεν κυλήσουν τα πάντα βάσει προγράμματος. Αρκεί να «εξοπλιστούμε» με καλή διάθεση και αν δεν μπορούμε να αφήσουμε τα πάντα στην τύχη, τότε μπορούμε απλά να «κατεβάσουμε» τη νέα στη νέα mobile εφαρμογή του Astrology.gr.

Όποιος και αν είναι ο βαθμός ενασχόλησης μας με τα ζώδια, τώρα έχουμε την ευκαιρία να αναζητήσουμε δωρεάν ό,τι μας αφορά και να χαλαρώσουμε διαβάζοντας τις προβλέψεις για το «αύριο». Όλα αυτά με την υπογραφή κορυφαίων Αστρολόγων. Ας ελπίσουμε, ότι φέτος το Καλοκαίρι τα άστρα θα είναι με το μέρος μας!