Ο Έλον Μασκ παρέδωσε τα πρώτα οχήματα του νέου ηλεκτρικού «Μοντέλου 3» σε υπαλλήλους του!

Ο Έλον Μασκ παρέδωσε τα πρώτα οχήματα του νέου ηλεκτρικού «Μοντέλου 3» σε υπαλλήλους του!

newsbomb

Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία ηλεκτρικών οχημάτων Tesla παρέδωσε τα πρώτα αυτοκίνητα του πολυαναμενόμενου «Μοντέλου 3» που ελπίζει ότι θα τύχει μεγαλύτερης ανταπόκρισης από ευρεία μάζα καταναλωτών.

Ο ιδιοκτήτης της Tesla, o πολυεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, έφτασε στην τελετή οδηγώντας ένα κατακόκκινο «Μοντέλο 3», υπό τα χειροκροτήματα εκατοντάδων υπαλλήλων της εταιρείας του. «Είναι ένα απίστευτο αυτοκίνητο, προσέξαμε και την παραμικρή λεπτομέρεια», είπε, χωρίς να κρύψει τη χαρά του. Οι πρώτοι αγοραστές, 30 εργαζόμενοι στην εταιρεία, παρέλαβαν και επισήμως τα καινούρια αυτοκίνητά τους που ήταν σταθμευμένα κοντά στη σκηνή όπου παρουσιάστηκε το νέο μοντέλο.

ΜΟΝΤΕΛΟ 2

Ο όμιλος, που κατασκευάζει επίσης τα μοντέλα S και X, εκτιμά ότι οι πρώτες παραδόσεις του νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο. Το «Μοντέλο 3» έχει παρόμοια γραμμή με το S, αλλά είναι ελαφρώς μικρότερο, πιο απλό και πιο φτηνό: κοστίζει 35.000 δολάρια (περίπου 30.000 ευρώ) και έχει αυτονομία 350 χιλιομέτρων. Όπως και τα δύο προηγούμενα μοντέλα, είναι πλήρως ηλεκτρικό και διαθέτει σύστημα αυτόματης οδήγησης.

«Πρόκειται για ένα κρίσιμο στάδιο της αποστολής της Tesla, η οποία είναι να επιταχύνει τη μετάβαση του κόσμου μας προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας» τόνισε ο όμιλος του Μασκ, που είναι ένθερμος υποστηρικτής της προστασίας του περιβάλλοντος. Η εταιρεία υπολογίζει επίσης ότι ο ρυθμός παραγωγής θα αυξηθεί σταδιακά στα 5.000 οχήματα την εβδομάδα, μέχρι το τέλος του έτους.

ΜΟΝΤΕΛΟ 3

«Είναι μια πρόκληση για εμάς, όμως αισιοδοξώ», δήλωσε ο Μασκ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Σημείωσε ότι «η ζήτηση δεν αποτελεί πρόβλημα» αφού ήδη έχουν γίνει μισό εκατομμύριο προπαραγγελίες, κυρίως από πελάτες εντός των ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved