ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Google θέλει να εξαγοράσει το Snapchat για 30 δισ. δολάρια;

Η Google θέλει να εξαγοράσει το Snapchat για 30 δισ. δολάρια;

Το 2013 το Facebook έδινε 3 δισεκατομμύρια για να εξαγοράσει το Snapchat όμως, ο ιδρυτής της δημοφιλούς υπηρεσίας αρνήθηκε γεγονός που προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς.

Φήμες θέλουν την Google να σκεφτόταν πριν λίγο καιρό να κάνει πρόταση κοντά στα 30 δισεκατομμύρια δολάρια για την εξαγορά του Snapchat. Μετά το Facebook όμως, όπως φαίνεται και η Google έκανε πρόταση για την εξαγορά της δημοφιλούς υπηρεσίας και αυτή τη φορά για 30 δισεκατομμύρια δολάρια την οποία όπως φαίνεται και πάλι αρνήθηκαν οι υπεύθυνοι του Snapchat.

ΕΞΑΓΟΡΑ 2

Η Google από την πλευρά της δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες αυτές που κυκλοφορούν οι οποίες υποστηρίζουν ότι η πρόταση αυτή βρίσκεται ακόμα στο τραπέζι ειδικότερα τώρα που το Snapchat είχε καθοδική πορεία με τον ανταγωνισμό από το Instagram και το Facebook συνεχώς να αυξάνεται.

ΕΞΑΓΟΡΑ 3

Η είδηση αυτή πάντως είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της τιμής της μετοχής του Snapchat κατά 2,3% όπου όπως φαίνεται και η Google έχει στην κατοχή της αρκετές μετοχές της εταιρίας ενώ και η Snap.Inc αποτέλει έναν από τους μεγαλύτερους πελάτες του Google Cloud.

ΕΞΑΓΟΡΑ

Σχετικές ειδήσεις