Αυτό το iPhone θα κοστίζει... 58.000 ευρώ! (pics)

Αυτό το iPhone θα κοστίζει... 58.000 ευρώ! (pics)

Η εταιρεία κατασκευής πολυτελών μοντέλων για διάφορα gadgets, Brikk, πήγε το iPhone X στο επόμενο επίπεδο πολυτέλειας...

H παρουσίαση των νέων μοντέλων της Apple για τη ναυαρχίδα της, τα iPhone έγινε και σε όλους όσοι την παρακολούθησαν έκανε εντύπωση και μάγεψε κυριολεκτικά, η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά του επετειακού μοντέλου iPhone X. Όπως επίσης και τσουχτερή τιμή του η οποία θα κυμαίνεται κοντά στα 1.000 ευρώ, που δεν πέρασε απαρατήρητη. Η εταιρεία που συνεργάζεται με την Apple λοιπόν θα κυκλοφορήσει μία σειρά custom μοντέλων με το ακριβότερο να κοστίζει 58.000 ευρώ.

φωτο 2

Το Lux iPhone Χ Ingot 250 θα τεθεί σε κυκλοφορία τον Ιανουάριο του 2018 και  λόγος που το κόστος του συγκεκριμένου iPhone είναι τόσο υψηλό, είναι επειδή περιβάλλεται από 250 γραμμάρια χρυσού 22 καρατίων, αλλά όπως ανέφερε η Daily Mail, δεν αποτελεί επίσημο προϊόν της Apple. H εταιρεία με έδρα το Λος Άντζελες και το Χονγκ Κονγκ και στοχεύει τους ευκατάστατους πελάτες της, οι οποίοι φυσικά δεν κολλάνε στο οικονομικό κομμάτι.

φωτο 3