ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ιnstagram: Επιτέλους, έκανε την αλλαγή που όλοι περιμέναμε

Ιnstagram: Επιτέλους, έκανε την αλλαγή που όλοι περιμέναμε

Κατακόρυφη αύξηση των χρηστών του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης

Στα... ίσα φαίνεται πως «κοντράρει πλέον το Instagram τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που από μια απλή εφαρμογή για δημοσίευση φωτογραφιών έχει εξελιχθεί σε εξαιρετικά δημοφιλές μέσω επικοινωνίας.

Εκτός από τους απλούς χρήστες, χρησιμοποιείται πλέον από επιχειρήσεις, αθλητικούς οργανισμούς και φυσικά διάσημα πρόσωπα.

Είχε ωστόσο μερικές ατέλειες, που... δυσκόλευαν τους χρήστες, οι οποίοι εξέφραζαν παράπονα και ζητούσαν αναβάθμιση.

Ένα από τα προβλήματα ήταν το πώς μπορείς να δεις ποιος σε ακολουθεί. Για να το κάνεις αυτό, θα έπρεπε να μπεις στο προφίλ του λογαριασμού που σε ενδιαφέρει και μετά να τσεκάρεις την λίστα του. Αν δεν ακολουθεί πολλούς, τότε το πρόβλημα είναι μικρό... Αν όμως πατάει πολλά follow την ημέρα, τότε θα έπρεπε να τσεκάρεις τη λίστα από μέχρι να βρεις το όνομα.

Αυτό πλέον αλλάζει... Με την τελευταία ενημέρωσή του, το Instagram θα σου δείχνει κατευθείαν με το που μπαίνεις στο συγκεκριμένο προφίλ αν σε ακολουθεί.

Όπως ακριβώς γίνεται με το Facebook και με το Twitter.

Η συγκεκριμένη ενημέρωση, είναι διαθέσιμη μόνο για όσους έχουν Android smarτphones και σε περιορισμένες περιοχές, αλλά μέσα στο επόμενο διάστημα άπαντες θα χρησιμοποιούν το ανανεωμένο και πιο εύχρηστο Instagram.