Ένα smartphone από gamers για... gamers!

Ένα smartphone από gamers για... gamers!

Newsroom Newsroom

Άσημη ενδεχομένως στο ευρύ κοινό, αλλά ιδιαίτερα γνωστή σε όσους ασχολούνται με το χώρο των video games, η Razer είναι ένας κατασκευαστής περιφερειακών και άλλων αξεσουάρ που αποφάσισε να επεκταθεί και στο χώρο των smartphones.

Του Δημήτρη Μαλλά

Και το πρώτο της μοντέλο, με την διόλου πρωτότυπη ονομασία Razer Phone, χαρακτηρίζεται ως ένα smartphone που σχεδιάστηκε από gamers και απευθύνεται, όπως είναι μάλλον αναμενόμενο, σε όσους αρέσκονται να χρησιμοποιούν το κινητό τηλέφωνο τους για να παίζουν παιχνίδια. Κατά κάποιον τρόπο, το Razer Phone είναι ένας συνδυασμός smartphone και φορητής παιχνιδομηχανής. Και γι΄αυτό το λόγο έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην οθόνη, η διαγώνιος της οποίας είναι στις 5,72 ίντσες και προσφέρει τη δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου Quad HD. Η συσκευή υποστηρίζει την τεχνολογία Dolby Atmos όσον αφορά τον ήχο, ενώ η υποδοχή για τα ακουστικά είναι πιστοποιημένη για ΤΗΧ και διαθέτει και έναν 24-bit DAC για κορυφαία απόδοση.

Ο επεξεργαστής είναι ο τελευταίας γενιάς Qualcomm Snapdragon 835 με τη μνήμη να φθάνει στα 8 GB, ενώ η συσκευή διαθέτει διάφορες ρυθμίσεις προκειμένου να υπάρξει περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεων. Στην πίσω πλευρά υπάρχει μία διπλή κάμερα με ανάλυση στα 12 megapixel, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το πάχος της συσκευής είναι μόλις 8 χιλιοστά. Η χωρητικότητα της μπαταρίας φθάνει στα 4000 mAh. Η Razer έχει προχωρήσει σε διάφορες συνεργασίες με εταιρείες παραγωγής video games, προκειμένου οι τελευταίες να αξιοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα χαρακτηριστικά του Razer Phone, το κόστος του οποίου στην ευρωπαϊκή αγορά φθάνει στα 750 ευρώ, ενώ είναι διαθέσιμο μέσω του www.razerzone.com.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved