ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι πιο ευφάνταστοι τρόποι να πείτε «ευχαριστώ»

Οι πιο ευφάνταστοι τρόποι να πείτε «ευχαριστώ»

«Ευχαριστώ». Μια λέξη απλή που έχει, όμως, μεγάλη σημασία.

Μπορεί να μην το λέτε συχνά η να δυσκολεύεστε να εκφράσετε με λόγια την ευγνωμοσύνη σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ωστόσο, υπάρχουν πολλοί και μάλιστα, άκρως ευφάνταστοι τρόποι για να δείξετε την εκτίμηση και την αφοσίωσή σας στα πρόσωπα που αγαπάτε και σέβεστε.

Για να σας διευκολύνουμε, εμείς αποφασίσαμε να παραθέσουμε μερικούς ευρηματικούς και απίστευτα γλυκούς τρόπους για να πείτε «ευχαριστώ» και να ξεχωρίσετε.

Δημιουργήστε ένα GIF ή ένα story στο Instagram

Εκμεταλλευτείτε την τεχνολογία που έχετε στη διάθεσή σας για να πείτε «ευχαριστώ» εύκολα και κυρίως διασκεδαστικά. Ένα κινητό με μια κάμερα αρκεί για να ετοιμάσετε ένα ευχαριστήριο GIF ή ένα story στο Instagram! Το σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποί σας θα εκτιμήσουν την κίνησή σας και κυρίως, το γεγονός ότι αφιερώσατε χρόνο για εκείνους. Μην ξεχνάτε, επίσης, ότι με τον συγκεκριμένο τρόπο, θα εκφράσετε δημόσια την ευγνωμοσύνη σας σε εκείνους!

12

Πείτε το με ένα delivery!

Κανείς δεν είπε ποτέ «όχι» στο καλό φαγητό ή σε έναν απολαυστικό καφέ, ειδικότερα κατά τη διάρκεια μιας δύσκολής ημέρας στη δουλειά. Πείτε, λοιπόν, «ευχαριστώ» στέλνοντας στα πρόσωπα στα οποία θέλετε να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας τον αγαπημένο τους καφέ ή το φαγητό που λατρεύουν, μέσω delivery. Θα εκπλαγούν ευχάριστα και το γραφείο τους, θα γίνει ξαφνικά λίγο πιο όμορφο.

13

Ετοιμάστε ευχαριστήρια… μπισκότα!

Τι θα λέγατε να ετοιμάσετε τα δικά σας, χειροποίητα μπισκότα για να πείτε «ευχαριστώ»; Πρόκειται για μια απίστευτα γλυκιά ιδέα που μπορεί να «αγγίξει» και να ενθουσιάσει τον καθένα. Δεν χρειάζεται να είστε ζαχαροπλάστες για να πείτε «ναι» στην πρόκληση καθώς στο YouTube υπάρχουν πολλές εύκολες και κυρίως, νόστιμες συνταγές. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως το παράδειγμα που κέρδισε τις δικές μας εντυπώσεις προέρχεται από έναν γλυκό, Κρητικό ζαχαροπλάστη!

Ο λόγος για τον Κώστα Μπίστιχα, ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου «Άριστον» στα Χανιά, η ιστορία του οποίου κάνει τις τελευταίες ημέρες του γύρο του Διαδικτύου και όχι άδικα!

14

Ο κ. Μπίστιχας θέλησε να ευχαριστήσει με έναν ξεχωριστό τρόπο τους τεχνικούς που έλυσαν άμεσα το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τη σύνδεσή του και το οποίο, λίγο έλειψε να του στερήσει μια καλή του πελάτισσα.

Τι έκανε; Δημιούργησε τα παρακάτω νόστιμα και ομολογουμένως εντυπωσιακά μπισκότα για τους τεχνικούς της COSMOTE που εργάζονται στην περιοχή του και με τους οποίους έχει καταφέρει να χτίσει μια πραγματική σχέση εμπιστοσύνης.

Όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε να ευχαριστήσετε τους δικούς σας ανθρώπους, το σίγουρο είναι ότι λίγη φαντασία αρκεί για να κάνετε τη διαφορά!