ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ποιες καινοτομίες προσφέρει η «τηλεόραση του μέλλοντος»

Ποιες καινοτομίες προσφέρει η «τηλεόραση του μέλλοντος»

Το Φθινόπωρο είναι εδώ και αυτό σημαίνει ότι θα περνάμε περισσότερες ώρες στο σπίτι, κάτι που μπορεί να μην μας ενθουσιάζει.

Παρόλα αυτά, τα καλά νέα είναι ότι τη νέα σεζόν, η καθημερινότητά μας θα γίνει πιο συναρπαστική. Όχι, δεν αναφερόμαστε στις καινούργιες σειρές που έρχονται, αλλά στις νέες τηλεοράσεις που μόλις έφτασαν «από το μέλλον». Γιατί πλέον, η τεχνολογία μας επιτρέπει να ξεκινήσουμε για τα πιο συναρπαστικά ταξίδια από τον καναπέ μας.

Πόσο μάλλον με την ανάλυση 8K των νέων τηλεοράσεων Samsung QLED που μπορεί να μας μεταφέρει στα πιο ρεαλιστικά σκηνικά, να μας μετατρέψει σε πρωταγωνιστές και να μας χαρίσει μία μοναδική εμπειρία θέασης.

Η QLED 8K Q900R κυκλοφορεί ήδη στη χώρα μας και θα τη βρεις στα καταστήματα και τη σελίδα της Κωτσόβολος. Εμείς την είδαμε από κοντά στο νέο, ανακαινισμένο κατάστημα Κωτσόβολος στο The Mall.Αν και προτείνουμε να τη δείτε από κοντά κι εσείς για να ανακαλύψετε τις δυνατότητές της, παρακάτω σας έχουμε συγκεντρώσει όλες τις δυνατότητες που προσφέρει.

Γιατί να επιλέξεις ανάλυση 8K;

Γιατί είναι μία νέα διάσταση ποιότητας εικόνας, με εξαιρετικά υψηλή ανάλυση. Και οι αριθμοί το αποδεικνύουν! Αρκεί να αναφέρουμε ότι η ανάλυσή της είναι τέσσερις φορές υψηλότερη από την 4K UHD και 16 φορές υψηλότερη από την FHD. Και επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, τα 33 εκατομμύρια pixel που διαθέτει προσφέρουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Τι σημαίνουν όμως πρακτικά όλα τα παραπάνω; Ότι πολύ απλά η QLED 8K Q900R θα σου προσφέρει μία μοναδική εμπειρία θέασης και θα σε συνεπάρει με τις «ζωντανές» εικόνες που προσφέρει χάρη στην προηγμένη της τεχνολογία.

Εικόνα με περισσότερο βάθος

Πλέον, μπορείς να βλέπεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές πιο καθαρά από ποτέ, παρατηρώντας κάθε λεπτομέρεια. Μυστηριώδεις, κωμικές, ρομαντικές, φανταστικές σκηνές αποκτούν άλλη διάσταση. Και αυτό γιατί οι εικόνες των Samsung QLED 8K Q900R, έχουν περισσότερο βάθος και έτσι γίνονται αυτόματα πιο πραγματικές!

μ1

Τώρα, μπορείς να παρατηρείς τα πάντα χωρίς προσπάθεια, να οδηγείσαι πρώτος στη λύση μυστηρίων, να εξιχνιάζεις εγκλήματα ακόμη και να κερδίζεις στα video games. Με ακριβή, πλούσια και λεπτομερή χρώματα σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, τα πλεονεκτήματα είναι πολλά. Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι πώς καμία εικόνα δεν θα σε αφήσει αδιάφορο.

Η Samsung QLED 8K έχει «τεχνητή νοημοσύνη»

Η νέα Samsung QLED 8K Q900R διαθέτει τον πιο «δυνατό» επεξεργαστή, δηλαδή τον Quantum Processor 8K και μπορεί να προσφέρει μοναδικές καινοτομίες που κάνουν «θαύματα». Η πιο εντυπωσιακή από αυτές είναι η δυνατότητά της να μετατρέπει το περιεχόμενο χαμηλής ανάλυσης σε ποιότητα εικόνας 8K! Πώς; Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη!

Χάρη σε αυτή μετατρέπει ό,τι περιεχόμενο θέλουμε σε 8Κ. Με λίγα λόγια το αναβαθμίζει, για να βλέπουμε πιο καθαρές εικόνες μεγάλης ακρίβειας με ποιότητα εικόνας επιπέδου 8K: Αυτό σημαίνει, βελτιωμένες λεπτομέρειες, μειωμένο θόρυβο εικόνας και ακριβή περιγράμματα.

Για τον ίδιο σκοπό άλλωστε, φροντίζει ακόμη να βελτιστοποιεί τον ήχο και να προσαρμόζει το επίπεδο φωτεινότητας του δωματίου σου. Έτσι, θα απολαμβάνεις στο έπακρο κάθε σκηνή, σαν να είσαι εκεί.

Από τη στιγμή που έχει την υπογραφή της Samsung, ξέρεις ότι η ποιότητα είναι εγγυημένη.

μ2

Ανακάλυψε κρυμμένες λεπτομέρειες με την τεχνολογία Q HDR 8K

Σίγουρα γνωρίζεις την τεχνολογία HDR. Στις νέες τηλεοράσεις γίνεται ακόμη καλύτερη, χάρη στην ανάλυση 8K, εμφανίζοντας «κρυμμένες» λεπτομέρειες, τόσο στις πιο σκοτεινές όσο και στις πιο φωτεινές σκηνές. Έτσι, κάθε εικόνα αποκτά νέα διάσταση και εσύ θα νιώσεις σαν πραγματικός super ήρωας που απέκτησε νέες μαγικές ιδιότητες όρασης!

Η τηλεόραση «χαμαιλέοντας»

Το καλύτερο είναι ότι η Samsung QLED 8K Q900R προσαρμόζεται στις ανάγκες του χώρου σου. Έτσι, γίνεται η πιο πρωτότυπη συσκευή που θα αποτελέσει το κεντρικό αντικείμενο σε κάθε δωμάτιο, εντυπωσιάζοντας με το design της και τις δυνατότητές της. Μπορείς να την ενσωματώσεις μοναδικά στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα, ώστε να ταιριάζει απόλυτα με την εσωτερική διακόσμησή. Και αυτό διότι σου επιτρέπει να ταιριάζεις το χρώμα του background της, με αυτό του τοίχου σου, απλά επιλέγοντας από διάφορα δείγματα τοίχου. Με τη λειτουργία Ambient Mode μπορείς να την ταιριάξεις απόλυτα στον δικό σου προσωπικό χώρο, εύκολα και γρήγορα!

μ3

Μία έξυπνη λύση για να πεις «αντίο» στα καλώδια

Ακόμη, με το One Invisible Connection, το σχεδόν αόρατο καλώδιο συμβάλλει στο να μοιάζει ο χώρος σoυ πάντα οργανωμένος και τακτοποιημένος. Ξέχνα τα καλώδια που μπερδεύονται και καταλήγουν στα πιο απίθανα μέρη και κάνε την καθημερινότητά σου πιο απλή με την πρωτοποριακή αυτή λύση. Με τη νέα σου τηλεόραση, μπορείς να διαχειρίζεσαι τα πάντα, συνδέοντας τις συσκευές στο One Connect Box.

Παράλληλα, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού στο One Remote Control, μπορείς να διαχειρίζεσαι κάθε συνδεδεμένη συσκευή εύκολα και γρήγορα. Και όλα αυτά με ένα μόνο χειριστήριο το οποίο σου επιτρέπει να ελέγχεις όχι μόνο την τηλεόρασή σου, αλλά και την κουζίνα, το ψυγείο και άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές. Χάρη στο SmartThings η τηλεόρασή σου μετατρέπεται σε ένα κεντρικό σημείο διαχείρισης των έξυπνων οικιακών συσκευών σου! Έτσι, μπορείς να κάνεις πια τα πάντα από τον καναπέ σου, πιο άνετα από ποτέ. Απόκτησε τον απόλυτο έλεγχο, και ξέχνα τα καλώδια.

Περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και τις έξυπνες λειτουργίες της Samsung QLED 8K Q900R μπορείς να μάθεις εδώ.