Οι Έλληνες στο Facebook: πόσοι, ποιοι και τι τους αρέσει

Οι Έλληνες στο Facebook: πόσοι, ποιοι και τι τους αρέσει

Αυξάνονται συνεχώς οι Έλληνες που ανοίγουν έναν νέο λογαριασμό στο Facebook, σύμφωνα με τα διεθνή sites που δίνουν στοιχεία για το Facebook .

Πόσοι είναι λοιπόν οι Έλληνες χρήστες στο Facebook, είναι περισσότεροι άνδρες ή γυναίκες και τι τους αρέσει να διαβάζουν;

Σύμφωνα με την τελευταία μέτρηση, 3.500.300 Έλληνες έχουν λογαριασμό στο Facebook, δηλαδή συνολικά το 70.42% των Ελλήνων χρηστών του Internet.

Μάλιστα η χώρα μας βρίσκεται στην 41η θέση των χρηστών Facebook στον κόσμο.

info

Οι ηλικίες που χρησιμοποιούν το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στη χώρα μας είναι κυρίως οι νεαρές με το μεγαλύτερο ποσοστό χρήσης να έχουν οι ηλικίες 25-34 ενώ μόλις το 2% των ηλικιών 55-64 έχουν λογαριασμό.

pinakas

Κι αν πιστεύετε ότι οι γυναίκες είναι περισσότερο fans του «Φατσοβιβλίου» πρέπει να ξέρετε ότι το 56% των χρηστών είναι άνδρες και το 44% γυναίκες.

pinakas1

Όσο για το τι αρέσει στους Έλληνες χρήστες όσον αφορά τα media να βλέπουν στο Facebook, μάλλον posts με χιούμορ αφού «βασιλιάς» των likes είναι η σελίδα των Ράδιο Αρβύλα με 578.534 likes ενώ ακολουθεί η σελίδα του Mega με 123.173 likes και το Mad με 119.062.

Πηγή:  www.mediagate.gr