ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αυτό το φεστιβάλ φέρνει κορυφαία gadgets στις καλύτερες τιμές

Αυτό το φεστιβάλ φέρνει κορυφαία gadgets στις καλύτερες τιμές

Οι έξυπνοι καταναλωτές γνωρίζουν πως ένα καλό προϊόν δεν είναι ανάγκη να κοστίζει μία… περιουσία

Του Δημήτρη Μαλλά

Ειδικά στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών, οι περιπτώσεις όπου ένας καταναλωτής πρέπει να πληρώσει ακόμη και εκατοντάδες ευρώ προκειμένου να αποκτήσει ένα κορυφαίο smartphone, για παράδειγμα, είναι πολλές. Όμως, υπάρχει και αυτό που αποκαλείται «δίκαιη τιμή». Και ο κατασκευαστής που θεωρείται ότι είναι εκ των κορυφαίων στο αποκαλούμενο value for money είναι η Xiaomi.

Η Xiaomi έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό της, φανατικό κοινό στην Ελλάδα. Στην αρχή ήταν τα smartphones με τις τιμές για τα μοντέλα της Xiaomi να είναι αυτό που λέμε δίκαιες. Όμως, η Xiaomi δεν έχει μόνο smartphones αλλά έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ευρύ οικοσύστημα από προϊόντα τεχνολογίας και αξεσουάρ που καλύπτουν πολλές ανάγκες. Από την ανάγκη να έχεις ένα «έξυπνο» ρολόι που θα σε συντροφεύει στη γυμναστική αλλά και στην καθημερινότητά σου, μέχρι μία «έξυπνη» λάμπα και μία σκούπα – ρομπότ, προκειμένου να περνάς καλύτερα μέσα στο σπίτι σου.

Τώρα, οι «δίκαιες» τιμές γίνονται ακόμη πιο… δίκαιες, καθώς η Info Quest Technologies, επίσημος διανομέας των προϊόντων της Xiaomi στην Ελλάδα και στην Κύπρο, φέρνει για πρώτη φορά το Mi Fan Festival, το οποίο διαρκεί μέχρι τις 5 Μαΐου. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ προσφορών σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων με το brand Mi.

Η λίστα των προσφορών είναι αρκετά εντυπωσιακή και περιλαμβάνει καταρχήν Xiaomi smartphones σε εξαιρετικές τιμές για όσους αναζητούν να αγοράσουν ένα κινητό τηλέφωνο πριν το Πάσχα. Επίσης, υπάρχουν πολλά προϊόντα που σχετίζονται με το χώρο του σπιτιού και πρόκειται για συσκευές που θα κάνουν πιο «έξυπνο» ένα νοικοκυριό.

Για παράδειγμα, το Mi Robot Vacuum είναι μία σκούπα – ρομπότ που κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Οι έξυπνες λάμπες ανάβουν όποτε το επιθυμείτε εσείς -συν ότι είναι πλέον διαθέσιμες σε τιμές προσιτές για κάθε βαλάντιο. Και υπάρχουν, φυσικά, και αρκετές wearable συσκευές και κυρίως smartwatches και smartbands που επιτρέπουν στους κατόχους του να παρακολουθούν τις επιδόσεις τους όταν γυμνάζονται αλλά και να ενημερώνονται για τα μηνύματα και τις κλήσεις που έχασαν.