ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Επέκταση στη Ρουμανία για την e-value

Επέκταση στη Ρουμανία για την e-value

Δραστηριότητα στη Ρουμανία ξεκινά η COSMOTE e-value S.A. προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες Contact Center μέσω της E-value International S.A., της θυγατρικής εταιρείας, που πρόσφατα ξεκίνησε την εμπορική της λειτουργία στη γειτονική χώρα.

Αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία, τα προηγμένα εργαλεία και τις τεχνολογικές προδιαγραφές της COSMOTE e-value S.A. στην Ελλάδα, η E-value International S.A. προχωρά δυναμικά στη ανάπτυξη της εμπορικής της δραστηριότητας στη Ρουμανία προσφέροντας στην αγορά όλο το φάσμα υπηρεσιών Contact Center, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την ανάπτυξη πωλήσεων, την εξυπηρέτηση πελατών και τη διατήρηση και ενίσχυση πελατολογίου.

Η E-value International S.A. διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Βουκουρέστι συνολικής έκτασης 1.900 τμ. και 320 θέσεων εργασίας, ενώ το δεύτερο τρίμηνο του έτους θα επεκταθεί και σε νέες εγκαταστάσεις στην πόλη Μπρασόφ, δυναμικότητας άλλων 300 θέσεων εργασίας.
Από τα πρώτα έργα που ανέλαβε η E-value International S.A. είναι η εξυπηρέτηση πελατών για λογαριασμό της θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου ΟΤΕ, Telekom Romania, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες η συνεργασία της εταιρείας με την Telekom Romania και την Telekom Romania Mobile Communications σχεδιάζεται να ενισχυθεί με πρόσθετα έργα.

Η COSMOTE e-value S.A., θυγατρική εταιρεία του Ομίλου ΟΤΕ, δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από 15 χρόνια στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Contact Center. Με εγκαταστάσεις στην Αθήνα και την Ξάνθη, 4.000 ικανά και καταρτισμένα στελέχη, άρτια τεχνολογική υποδομή και πιστοποιημένες διαδικασίες, η COSMOTE e-value S.A. προσφέρει σε 24ωρη βάση 365 μέρες το χρόνο, όλο το φάσμα των υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών.

Σχετικές ειδήσεις