Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Kate Upton είναι η νέα Θεά Αθηνά…

Newsbomb

Τον καλύτερο τρόπο προκειμένου να διαφημίσει το νέο της παιχνίδι, Game of War: Fire Age, επέλεξε η εταιρεία που το ανέπτυξε, αφού έδωσε στο πασίγνωστο μοντέλο, kate Upton, τον ρόλο της Θεάς Αθηνάς.

Η εκρηκτική αμερικανίδα εμφανίζεται στο τρέιλερ να περπατάει ανάμεσα σε πολεμιστές με αρχαία Ελληνική Αμφίεση, η οποία αναπαριστά τη Θεά Αθηνά. Σε κάποιο σημείο κοιτάζει την κάμερα με το γνωστό της βλέμμα στη θέα του οποίου τα αρσενικά... αφηνιάζουν και κουνώντας το δάχτυλο λέει «Έλα να παίξεις μαζί μου».

Για την προώθηση του παιχνιδιού και τη διαφήμισή της, η εταιρεία ξόδεψε συνολικά πάνω από 40 εκατομμύρια δολάρια. Πολλά από αυτά κατέληξαν στο πασίγνωστο μοντέλο το οποίο έχει πραγματοποιήσει στη μέχρι τώρα πορεία της τουλάχιστον 200 φωτογραφήσεις για το περιοδικό Sports Illustrated.

Η Kate Upton βρίσκεται στην Ιαπωνία από τις 21/11/14 προκειμένου να παρευρεθεί στην παρουσίαση του νέου video game. Αξίζει να σημειωθεί πως η μορφή της υπάρχει και στο μενού του παιχνιδιού, αφού η Θεά Αθηνά συχνά εμφανίζεται και δίνει οδηγίες στους gamers...