Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Χειριστήριο σού ρουφά το αίμα όταν χάνεις!

Newsbomb

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα το χειριστήριο της παιχνιδομηχανής σας να ρούφαγε λίγο από το... αίμα σας κάθε φορά που χάνατε;

To Blood Sport είναι η τελευταία πρωτοποριακή ιδέα που ζητά χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter και υπόσχεται όχι μόνο να ματώσει την… τσέπη σας, αλλά και τα χέρια σας! Στην κυριολεξία!

Και μπορεί κάποιοι από εσάς να έχετε βιώσει ήδη την άχαρη και επώδυνη εμπειρία με τις ανεπιθύμητες φουσκάλες στους αντίχειρες, μετά από εξαντλητικό gaming (ναι, αυτό που έχεις ξεχάσει να φας, έχεις χάσει κάθε αίσθηση του χρόνου, ενώ δεν γνωρίζεις καν όχι αν είναι μέρα ή νύχτα, αλλά τι μέρα είναι), ωστόσο το χειριστήριο... βαμπίρ αναγάγει σε άλλο επίπεδο τον ανταγωνισμό. Όπως άλλωστε και «το παιχνίδι μέχρι να ματώσεις»!

Το Blood Sport είναι συμβατό με όλες τις γνωστές κονσόλες, ενώ ο gamer, ενεργοποιώντας τη δόνηση (rumble pack) όποτε αυτός επιθυμεί (π.χ. όταν «τρώει» γκολ, ξύλο ή σφαίρες σε αντίστοιχα παιχνίδια), μια βελόνα - με τη βοήθεια της «πειραγμένης» μητρικής πλακέτας του μοχλού – παίρνει... αίμα από το χέρι του!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως οι εμπνευστές της ιδέας, Brand & Grotesque, οι οποίοι έχουν βάλει αρχικό στόχο £140,000, προκειμένου να μη θεωρηθεί βάρβαρη η ιδέα τους, προτείνουν το αίμα που θα συλλέξει το Blood Sport να δωρίζεται για επιστημονική και ιατρική χρήση!

Με μόλις 2,840 λίρες, μάλιστα, μπορείς να πας σπίτι τους και να το δοκιμάσεις πρώτος από όλους…