ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Η Aegean «κερνάει» για τα 16 κεράκια στην τούρτα της!

Η Aegean «κερνάει» για τα 16 κεράκια στην τούρτα της!

Με την αφορμή των φετινών 16ων γενεθλίων της, η AEGEAN μας προσκαλεί όλους να γιορτάσουμε μαζί της, αλλά και να προγραμματίσουμε την επόμενη μας απόδραση στις καλύτερες «εορταστικές» τιμές!

Οι τρόποι για να μπούμε και εμείς στην εορταστική διάθεσή της AEGEAN και να επωφεληθούμε, είναι δύο:

1. Η μεγάλη αεροπορική εταιρεία μας καλεί να στείλουμε τις ευχές μας με κείμενο, φωτογραφία ή video χρησιμοποιώντας το #AEGEAN16YEARS. Αυτόματα συμμετέχουμε σε διαγωνισμό και μπορεί να είμαστε μέσα στους 16 τυχερούς που θα περάσουν τα γενέθλιά τους στον αγαπημένο τους προορισμό από το δίκτυο της AEGEAN! Για να μοιραστούμε τις ευχές μας και να «κερδίσουμε» τα δικά μας ιδανικά γενέθλια στον αγαπημένο μας προορισμό, δεν έχουμε παρά να δούμε το σχετικό Video (http://bit.ly/1FigbL5) και να αναλάβουμε δράση ανεβάζοντας φωτογραφία, video ή κείμενο με το #Aegean16years!

2. Εισιτήρια για προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού, με εξαιρετικά προνομιακές τιμές, μας «κερνάει» η AEGEAN, για τα 16α γενέθλιά της. Η εταιρεία δίνει την ευκαιρία σε όλους τους ταξιδιώτες να συμμετάσχουν στο εορταστικό της πάρτι, προσφέροντας 160.000 θέσεις εσωτερικού με τιμή από 29 ευρώ (GoLight) και 45 ευρώ (Flex). Καλώντας όλους τους ταξιδιώτες σε ένα πάρτι ανά τον κόσμο, η AEGEAN προσφέρει έκπτωση έως και 40% για τα ταξίδια του εξωτερικού. Το επιβατικό κοινό μπορεί να κάνει χρήση των εορταστικών προσφορών το διάστημα από 14 Σεπτεμβρίου 2015 έως 16 Μαρτίου 2016.

Η AEGEAN, η αγαπημένη ελληνική αεροπορική εταιρία που μας ταξιδεύει και μας φέρνει κοντά σε 134 προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό, μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί της, αλλά και να μοιραστούμε τις ευχές μας και τα δώρα της.
Μπείτε σε εορταστικό mode με την AEGEAN και επωφεληθείτε του διαγωνισμού και των προσφορών της μεγάλης ελληνικής αεροπορικής εταιρείας!

www.aegeanair.com

Σχετικές ειδήσεις