ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα εξετάζεται η προσφυγή του Σαϊντού Καμαρά σε δεύτερο βαθμό για τη χορήγηση ασύλου

Σήμερα εξετάζεται η προσφυγή του Σαϊντού Καμαρά σε δεύτερο βαθμό για τη χορήγηση ασύλου
Οι νέοι επικεφαλής στην Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΥΠ.Υ.Τ)

Συναντήθηκε με τον υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Σπύρο Χαγκαμπιμάνα

Συνάντηση με τον υποδιοικητή της υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Σπύρο Χαγκαμπιμάνα, είχε σήμερα ο μαθητής από τη Γουινέα, Σαϊντού Καμαρά, καθώς εκδικάζεται σήμερα η προσφυγή του σε δεύτερο βαθμό για τη χορήγηση ασύλου.

Ο Σπύρος Χαγκαμπιμάνα κάλεσε τον Σαϊντού Καμαρά στο γραφείο του στο κτίριο του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικης, καθώς ο νεαρός μαθητής, βρισκόταν εκεί για την εκδίκαση της υπόθεσής του και είχαν μια σύντομη συζήτηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Χαγκαμπιμάνα, υποδιοικητής υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης είναι απόφοιτος της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

Είναι άριστος γνώστης της αγγλικής και γαλλικής γλώσσας. Επίσης, μιλά τα Σουαχίλι και τα Κιρούντι ως μητρικές του γλώσσες. Από το 1997 ως το 2005, εργάστηκε στη Βιβλιοθήκη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ παράλληλα σπούδαζε στο νομικό τμήμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πήρε μέρος σε ειρηνευτικές αποστολές του ΟΗΕ μέχρι τον Ιούνιο του 2015 και απέκτησε μεγάλη εμπειρία στην ανάλυση και αντιμετώπιση κρίσεων.