ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Όσκαρ… τουρισμού για το ξενοδοχείο «Domes of Εlounda» (photos)

Κρήτη: Όσκαρ… τουρισμού για το ξενοδοχείο «Domes of Εlounda» (photos)

Το βραβείο του «Leading All Suite Hotel» της χώρας κατέκτησε το ξενοδοχείο Domes of Elounda, στο διαγωνιστικό θεσμό των World Travel Awards, ευρύτερα γνωστών και ως τουριστικά «Όσκαρ».

Για πρώτη φορά μάλιστα, η Ελλάδα φιλοξένησε τον παγκόσμιο αυτό θεσμό, ενώ η βράβευση των νικητών του τουρισμού πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Ο θεσμός World Travel Awards, ο οποίος γιόρτασε την 21η επέτειό του το 2014, με ένα πανευρωπαϊκό γκαλά στην Αθήνα, έχει χαρακτηριστεί ως τα οscar του Παγκόσμιου Τουρισμού από την Wall Street Journal, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον πολλών διεθνών δικτύων ενημέρωσης όπως των: International New York Times, TV5Monde, CNBC Arabiya, Newsweek, Outlook Traveller, Travel & Leisure, ASTA Network, Breaking Travel News, Travel Daily News International and Focus on Travel News και άλλων με συνολική τηλεοπτική απήχηση 90 εκατομμύρια τηλεθεατές και 1,7 εκατομμύρια αναγνώστες.

Οι εκδηλώσεις με επίκεντρο την απονομή των World Travel Awards αποτέλεσαν μιας πρώτης τάξεως προβολή της Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό στο εξωτερικό.

«Η Ευρώπη βρίσκεται στο μέσο μιας ταχείας ανάκαμψης ύστερα από κάποια δύσκολα χρόνια, ενώ οι εταιρείες και οι επωνυμίες που παρέλαβαν τα βραβεία απόψε βρίσκονται στην αιχμή αυτής της ανάκαμψης. Οι ψηφοφόροι των βραβείων τους αναγνώρισαν ως τους σημαντικότερους “παίκτες” της τουριστικής βιομηχανίας, οι οποίοι θα είναι οι ηγέτες τα επόμενα χρόνια. Αυτή η βράβευση αποτελεί εφαλτήριο για τη συνεχόμενη επιτυχία τους», δήλωσε ο πρόεδρος των World Travel Awards, Graham Cooke.

Σημειώνεται ότι η διεθνής διάκριση για το ξενοδοχείο Domes of Elounda έρχεται φέτος που η εταιρεία «Ledra Hotels and villas» στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο ξεκίνησε μια νέα μονάδα, η επένδυση για την οποία έφτασε τα 10 εκ. ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:

Ηράκλειο: 5.000 πυροτεχνήματα έδιωξαν το «Γεράκι της Μάλτας»! (video+photos)