ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑ

Γνωστή blogger έγινε Αθηναία για μια εβδομάδα!

Γνωστή blogger έγινε Αθηναία για μια εβδομάδα!

Η Becki Enright, η βραβευμένη ταξιδιωτική blogger, πέρασε μια εβδομάδα στην πρωτεύουσα και εξερεύνησε την Αθήνα στο πλαίσιο της καμπάνιας «I'm an Aθenian too».

Η περιήγηση της Becki Enright ξεκίνησε στις 2 Οκτωβρίου από την Ακρόπολη, πέρασε μια βόλτα στο λόφο του Φιλοπάππου, τα Πετράλωνα και τον Πειραιά και όλα αυτά σαν να ήταν πραγματική Αθηναία.

«Η Αθήνα παραμένει μία πόλη, όπου η δημιουργικότητα και η αποφασιστικότητα, δεν έχουν αναχαιτιστεί μπροστά στις αντιξοότητες. Απεναντίας, έχουν βοηθήσει στην αναγέννηση της πόλης και έχουν δημιουργήσει μία φρέσκια και μοναδική ατμόσφαιρα», επισημαίνει η Becki Enright σε ένα εκ των δύο εκτενών αφιερωμάτων της.

Η ταξιδιωτική εμπειρία της συνεχίστηκε στις κεντρικές αγορές τροφίμων της Αθήνας, ενώ απήλαυσε και την παραλιακή της Αττικής, πλέοντας με ιστιοπλοϊκό στον Αργοσαρωνικό.

«Η Αθηναϊκή Ριβιέρα είναι όλη στη διάθεση σας να την εξερευνήσετε», δηλώνει χαρακτηριστικά στο blog της, τονίζοντας παράλληλα πως «Ήταν περίεργο το συναίσθημα να κατεβαίνεις από το ιστιοπλοϊκό, να τρως ένα χαλαρό δείπνο σε ένα από τα πολλά εστιατόρια της μαρίνας και μετά μέσα σε λίγα λεπτά να βρίσκεσαι πίσω στην καρδιά της πόλης».

Δείτε φωτογραφίες από το blog της bordersofadventure

Σχετικές ειδήσεις