ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑ

Ποιος είναι ο κορυφαίος ελληνικός προορισμός για το 2015;

Ποιος είναι ο κορυφαίος ελληνικός προορισμός για το 2015;

Καμπότζη, Φλόριντα και... Μύκονος, είναι οι προορισμοί που θα μας απασχολήσουν τη νέα χρονιά.

Η σελίδα ταξιδιωτικών αναζητήσεων Skyscanner εντόπισε και μας παρουσιάζει τους δημοφιλέστερους προορισμούς για το 2015. Φυσικά η λίστα δεν θα μπορούσε να μην έχει και ελληνικό χρώμα.

Το Σιμ Ριπ στην Καμπότζη, το Φορτ Λόντερντειλ στη Φλόριντα και η Μύκονος, είναι οι τρεις προορισμοί που θα μας απασχολήσουν το 2015 σύμφωνα με νέα έρευνα.

Πρώτο στη λίστα του Skyscanner είναι το Σιμ Ριπ στη Βόρεια Καμπότζη με 33% αύξηση, ακολουθεί το Φορτ Λόντερντειλ στη Φλόριντα με 32% και στην τρίτη βρίσκεται η Μύκονος με 31%.

Το Σιμ Ριπ της Βόρειας Καμπότζη, σύμφωνα με τους ειδικούς του τουρισμού, προσφέρεται τόσο για πολυτελείς όσο και για πιο οικονομικές διακοπές.

Από την άλλη το Φορτ Λόντερντειλ φαίνεται ότι αναγεννιέται τουριστικά χάρη στις επενδύσεις και τις υποδομές του, που περιλαμβάνουν την επέκταση του αεροδρομίου, μια νέα ταχεία σιδηροδρομική γραμμή και την κατασκευή ενός υπερπολυτελούς ξενοδοχείου.

Το ελληνικό νησί της λίστας θα γνωρίσει στιγμές δόξας το 2015. Το κυκλαδίτικο γραφικό νησί παίρνει ξανά τα πάνω του χάρη στους διεθνείς αστέρες, που το επισκέπτονται για να δουν από κοντά το ελληνικό ταπεραμέντο!

Οι προβλέψεις αυτές βασίζονται στις αναλύσεις εκατομμυρίων αναζητήσεων πτήσεων μέσω της Skyscanner την τελευταία τριετία, συνδυασμένες με τις έρευνες που μελετούν τις μελλοντικές καταναλωτικές τάσεις και τις επιρροές.

Σχετικές ειδήσεις