ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑ

Ο παράδεισος βρίσκεται στην Ελλάδα (pics)

Ο παράδεισος βρίσκεται στην Ελλάδα (pics)

«Ελπίζω να επισκεφτώ την υπέροχη αυτή χώρα φέτος το φθινόπωρο», αναφέρει στο άρθρο της στην Huffington Post η Jinna Yang, αποθεώνοντας τις παραλίες της Ελλάδας μέσα στο καταχείμωνο.

«Υπάρχει κάτι τόσο ρομαντικό μέσα στα ολοζώντανα χρώματα του αστραφτερού λευκού και του βαθύ μπλε, ώστε τα νησιά που περιβάλλουν τις, πλούσιες σε ιστορία, πόλεις, διαθέτουν πραγματικά μερικές από τις ωραιότερες παραλίες σε όλο τον κόσμο», συνεχίζει η ενθουσιώδης αρθρογράφος στο αφιέρωμά της για τις πανέμορφες παραλίες που διαθέτει η χώρα μας.

Μύρτος, Κεφαλονιά

Myrtos-Beach-Greece copy

Μπορείτε να οδηγήσετε κατά μήκος του παραλιακού δρόμου και να δείτε μια από τις καλύτερες όψεις του τόξου της παραλίας του Μύρτου, γεμάτη με λαμπερά, στρογγυλά, λευκά βότσαλα.

Σαρακίνικο, Μήλος

Sarakiniko-Beach-Milos-Greece

Η παραλία Σαρακίνικο είναι το πιο φωτογραφημένο τοπίο του Αιγαίου. Τα φωτεινά λευκά πετρώματα, που διαβρώνονται με την πάροδο του χρόνου και μοιάζουν με την επιφάνεια του φεγγαριού, έρχονται σε τόσο εντυπωσιακή αντίθεση με τα τιρκουάζ νερά!

Βουτούμι, Αντίπαξοι

Voutomi-Beach-in-Antipaxoi

Πάρτε ένα θαλάσσιο ταξί από το λιμάνι του Γάιου στους Παξούς, και 15 λεπτά αργότερα θα φτάσετε στην παραλία Βουτούμι στους Αντίπαξους, μια γαλήνια παραλία με πεντακάθαρα νερά. Κανείς δεν ζει στο νησί, υπάρχουν μόνο λίγα εστιατόρια που σερβίρουν τα ψάρια που αλιεύονται εκείνη την ημέρα.

Ναυάγιο, Ζάκυνθος

Zakynthos-Beach-Greece-2

Την ονομάζουν «Ναυάγιο» από το 1983, όταν το λαθραίο πλοίο "Παναγιώτης" ναυάγησε στην παραλία κατά τη μεταφορά τσιγάρων. Η παραλία είναι προσβάσιμη μόνο με βάρκα, αλλά το ταξίδι σίγουρα αξίζει τον κόπο: λευκή άμμος, βράχια από ασβεστόλιθο και φωτεινά μπλε νερά.

Κόκκινη παραλία, Σαντορίνη

Red-Beach-in-Santorini-Greece

Τα πλούσια σε σίδηρο κόκκινα βράχια κατά μήκος του πύργου - βράχο, μαζί με την κόκκινη άμμο, συνθέτουν το σκηνικό στην Κόκκινη Παραλία. Είναι πάντα γεμάτη κόσμο, ενώ συνίσταται ιδιαίτερα το ψαροντούφεκο, λόγω της άφθονης θαλάσσιας ζωής στα περιβάλλοντα ύδατα.

Σχετικές ειδήσεις