ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Κάλεσμα στους ερωτευμένους για του Αγίου Βαλεντίνου

Θεσσαλονίκη: Κάλεσμα στους ερωτευμένους για του Αγίου Βαλεντίνου

Πρωινό στο κρεβάτι, ειδικά σχεδιασμένα κοκτέιλ για ζευγαράκια και μουσικά events, είναι κάποιες από τις προτάσεις των ξενοδόχων της Θεσσαλονίκης προκειμένου να προσελκύσουν τους ερωτευμένους, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η ευρηματικότητα των ξενοδόχων της Θεσσαλονίκης για τον εορτασμό της ημέρας των ερωτευμένων, του Αγίου Βαλεντίνου, δεν σταματάει στα ρομαντικά δείπνα υπό το φως των κεριών και τα ροδοπέταλα.

Οι ερωτευμένοι που θα επιλέξουν κάποιο από τα ξενοδοχεία της πόλης, αναφέρει η υπεύθυνη Μάρκετινγκ και προώθησης προορισμού της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης (ΕΞΘ) Χρύσα Σαραβέλου, μπορούν να συνδυάσουν δείπνο και διαμονή, η οποία θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις.

Η προσπάθεια ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο, όταν η Ένωση Ξενοδόχων ζήτησε και συγκέντρωσε όλες τις προτάσεις των ξενοδόχων για να γίνει αυτή η μέρα ακόμη πιο ξεχωριστή και να αποτελέσει έναν επιπλέον λόγο για να επισκεφθεί κανείς τη Θεσσαλονίκη.

Ιδιαίτερα οι μήνες Ιανουάριος και Φεβρουάριος, δεν είναι «οι πιο δυνατοί» σε ό,τι αφορά τις διανυκτερεύσεις, όπως δείχνουν τα στοιχεία. Έτσι, οι ξενοδόχοι που πήραν μια «ανάσα» τις ημέρες της έκθεσης Agrotica (1-4 Φεβρουαρίου), βλέποντας τις πληρότητες να αγγίζουν το 100%, συνεχίζουν τις προσπάθειες να φέρουν κόσμο στα ξενοδοχεία τους.

Όπως αναφέρει η κ. Σαραβέλου, «έχουμε δημιουργήσει πολλά και ελκυστικά πακέτα με εκπλήξεις γα ερωτευμένους που περιλαμβάνουν δείπνα με ειδικά σχεδιασμένο μενού, μουσικά σχήματα, πρωινό στο κρεββάτι ως και signature cocktails, δηλαδή κοκτέηλ σχεδιασμένα για το ζευγάρι. Το κοινό το αγάπησε, το ίδιο και οι ξενοδόχοι και αυτό φαίνεται από τη συμμετοχή, που φέτος είναι πολύ μεγαλύτερη σε αριθμό και από μικρότερα ξενοδοχεία της πόλης, όχι μόνο πεντάστερα», σημειώνει.

Σύμφωνα με την κ. Σαραβέλου, πολλοί επιλέγουν τα ξενοδοχεία για να δειπνήσουν και εκεί οι τιμές κυμαίνονται από 20 έως 50 ευρώ το άτομο ενώ όσοι επιλέξουν τα πακέτα, που περιλαμβάνουν δηλαδή δείπνο και διαμονή, το ακριβότερο υπολογίζεται γύρω στα 160 με 180 ευρώ το ζευγάρι.

«Είναι πολλοί εκείνοι που έρχονται στην πόλη για να γιορτάσουν τη 14η Φλεβάρη, αλλά δεν είναι λίγοι και οι Θεσσαλονικείς που επιλέγουν να γιορτάσουν σε κάποιο ξενοδοχείο, για να ζήσουν αυτήν την μέρα διαφορετικά», προσθέτει η κ. Σαραβέλου. «Είναι μια γιορτή που εμπνέει, έχουμε δει μέχρι και προτάσεις γάμου να σχεδιάζονται και να υλοποιούνται στα ξενοδοχεία μας», συμπληρώνει.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Σχετικές ειδήσεις